Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VOLVO
    indikatör
    • 30 Nisan 2009
    • 1448

Fikret abi ispanya bende kesin zirve demek oluyordu ya acaba komşuları Portekiz de en azından sert bir yükseliş demek olabilir mi sence ?

İnan bende bilmiyorum ama olursa beni anın bir kere burada

Karıncam da gelsin de bir toparlanalım. haftaya yokum ama dediğim gibi.

Yorum

• VOLVO
      indikatör
      • 30 Nisan 2009
      • 1448

gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bence ikinizinde yeteri kadar yemişliği var.......su yeter sizlere...............

İlahi saim abi.Özledin mi beni

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Fikret abi ispanya bende kesin zirve demek oluyordu ya acaba komşuları Portekiz de en azından sert bir yükseliş demek olabilir mi sence ?

İnan bende bilmiyorum ama olursa beni anın bir kere burada

Karıncam da gelsin de bir toparlanalım. haftaya yokum ama dediğim gibi.
        Yarını da atlatırsa, haftaya ralli başlar artık, yeni bir ülke indikatörü edinmiş oluruz. Bu haftasonu yapalım bir organizeyşın...

Yorum

• VOLVO
          indikatör
          • 30 Nisan 2009
          • 1448

En son dubai indikatörünü masaya yatıralım.

gitmek üzereyken hepimizin ayağı tir tir titriyordu.Hele ben oradayken 59 lara falan gelmişti endeks. buradan alan %10-15 kazanır dedim. sonra endeks yine 63'e çıkıp 58'e indi. ama şimdi yani hedef süresi içinde endeks 65'i gördü. %10 çıktı yani. indikatör yerini buldu yine.Hedef süresi de 1-2 ay idi.

gerçi benim takip edelim diye seçtiğim kağıtlar sngyo,emlak gyo ve thy sanırım bu performansa uymadı. ama o da benim hatam indikatörün değil

dubai 7 yıldır, güney almanya 'da 4 yıldır hiç yanıltmadı. bunlara göre oynasam şimdi kendi sitem olurdu

Yorum

• VOLVO
            indikatör
            • 30 Nisan 2009
            • 1448

Hobaaa dow günün en düşüğünden kapattı. shortlara nefes aldırır bu olay. ama sonra 77500-77200- 76800 çalışırsa dikkatli olmak lazım.

Yorum

• FNT
              KARAKARTAL
              • 29 Mart 2008
              • 4754

Hobaaa dow günün en düşüğünden kapattı. shortlara nefes aldırır bu olay. ama sonra 77500-77200- 76800 çalışırsa dikkatli olmak lazım.
              yemekçi short girmişti, umarım zarar etmeden kapatır.

Yorum

• mutimar
                Bağımlı
                • 12 Mart 2009
                • 1356

Abiler cümleten iyi akşamlar....
                kazancınız bol olsun, 2 haftadır takılamıyorum buraya özledim vallahi.......
                Bütün Abilerim ve Arkadaşlarıma selam olsun, Hayırlı geceler dilerim......
                Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

Akşamları boş olurdu burası..Hayra alamet değil

Mutimar hoşgeldin...Bugün aklımdaydın.Nerede acep diye düşünüyordum ben de. Birşey kaçırmış sayılmazsın

Bu arada dow'da bugun vade sonu muydu? Bilen varsa soylesin...

Yarın açılışı shortcular yapar umarım..Yemekçi güzel bir çıtır yapsın.
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VOLVO
                    indikatör
                    • 30 Nisan 2009
                    • 1448

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    yemekçi short girmişti, umarım zarar etmeden kapatır.
                    kapattı kapattı.yoksa zarar eder diyorsun yani. waouwww bayağı iddialı oldu. Ama pala abimize de böyle iddialı bir yaklaşım yakışır.:081::081:

Mutimarım hoş geldin.Özletme kendini

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Abiler cümleten iyi akşamlar....
                      kazancınız bol olsun, 2 haftadır takılamıyorum buraya özledim vallahi.......
                      Bütün Abilerim ve Arkadaşlarıma selam olsun, Hayırlı geceler dilerim......
                      2 hafta önce ile şimdi aynı yerde, birşey kaçırmamışsın.

İyi geceler...

Yorum

• mutimar
                        Bağımlı
                        • 12 Mart 2009
                        • 1356

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Mutimar hoşgeldin...Bugün aklımdaydın.Nerede acep diye düşünüyordum ben de. Birşey kaçırmış sayılmazsın

Bu arada dow'da bugun vade sonu muydu? Bilen varsa soylesin...
                        Teşekkürle....... haftaya aranızda olcağım inşallah, DOW da vade sonuydu , yarın yeni vade başlıyor onlar da ve bizede etkisi kesin olur, 2-3 günlük KISIR lık olmaz artık...
                        Mutimarım hoş geldin.Özletme kendini
                        İnşallah haftaya abi, ancakkkkk

MUTLU GECELER DİLERİM.....
                        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          2 hafta önce ile şimdi aynı yerde, birşey kaçırmamışsın.

İyi geceler...
                          Sagol Abim...
                          2 haftadır yoktum, elimde de 1 tek hisse vardı onunda dün yönetim kurulu vardı ama 1 aydır elimde ve TIK hareket yapmadı, :040::040: Allahtan zarar yokkkk.....

HERKEZE İYİ GECEELR DİLERİM......
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• tekressam64

tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            olumlu senaryoda; XU100 62500 rakamını aşağı kırmazsa TOBO görüntüsü oluşabilir,,,USD bazında 3,95 cent,,,

Satışların sürmesi durumunda 63.000-63.500 aralığı ilk önemli ara destek olarak karşımıza çıkacaktır.Buranında altına sarkmalarda 62.000-62.500 aralığı düzeltme sürecine geri dönme adına izlenecek destek olacaktır.

Özellikle 62.000 altına inilmesi halinde artacak satış baskısı ile aşağıda 59.500-60.000 aralığı önemli psikolojik destek seviyesi olarak izlenecektir.Buranın altında son düşüşün desteği olan ve tepkinin geldiği 58.000 seviyesi öne çıkacaktır.
                            son 58000 /// 65000 TEPKİ yükselişindeki BIYIKLI yabancılar (YERLİLER) mal almış, yabancılar ise her tepki yükselişinde fırsat buldukça Banka hisselerinde satış gerçekleştirmiş, kısaca Referandum sonrası yükseliş Köpüktü,Yabancı başka türlü mal çıkamayacağına göre RALLİ bekleyenler fazla hayal kurmasınlar,Seçim belli,not artırımı hikaye,borsada beklenti yabancı fonların sıcak para ile giriş ve çıkış sonucu ülke ekonomisi bir arpa boy yol almamıştır,BORSA ekonomik barometre Türkiye için değildir,,,

2012 ilk çeyrek sonuna kadar dalgalı bir ayı piyasası bizleri bekliyor , yukarı ataklarda yabancı servisi devam ediyor,Dikkat ederseniz her yukarı atakta yabancı yeni düşüş için zemin hazırlıyor,,, yeni zirve veya eski zirve beklentisi olanlar şayet XU100; 70000 ve üzerini görürse kademeli Hisselerden çıkıp,pozisyon kapatıp,kademeli SHORT açmaları menfaatlerine olacaktır, fakat kısa vade dalgalanma devam eder,,,

Yorum

• culex
                              Tecrübeli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 908

cümleten günaydın
                              .

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

Herkese günaydın...Yemekçi pozisyonunda değişiklik yaptığında haber verirsen ona göre fişekleteceğim endeksi:P

Long olasım da var ama 10:30 a kadar işlem yapmama prensibimi çiğneyince zarar yazıyorum illaaki...offff
                                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information