5 dk güzel tobo olabilir.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
görmedim dostum kusura bakma ekran başında değildim.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbişi de fikret hocam
doğru yoldamıyız
geceye short girmek biraz riskli, Dow yeni zirveye giderse yarın burası en az +500 gap ile açar.
sanırım short girdin zaten, sağlık olsun.
Yorum
-
he hocam oyle yaptıkFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergörmedim dostum kusura bakma ekran başında değildim.
geceye short girmek biraz riskli, Dow yeni zirveye giderse yarın burası en az +500 gap ile açar.
sanırım short girdin zaten, sağlık olsun.
bende dow zieveye doğru giderken nye bizi almadılar dedim
anı klasik korelasyon mevzusu olmş oldu
hayırlısı bakalımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
hasan abi de haklı fikret abi de.
ama ben vob oynuyor olsaydım geceye short girerdim.
Fikret abinin son 2-3 mesajına bakarsak longa döndüğünü tahmin ediyorum.
Dolayısıyla fikret abi yine hepimize karşı durarak ters pozdan para kazanacak. yani onun sırrı bizim düşündüğümüzün tersini düşünüyor olması. Boşu boşuna pala denmiyor işte fikret abiye
Yorum
-
inşallah ben yanılırım da sen kaybetmezsin.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhe hocam oyle yaptık
bende dow zieveye doğru giderken nye bizi almadılar dedim
anı klasik korelasyon mevzusu olmş oldu
hayırlısı bakalım
Yorum
-
Abi short olmalık bir durum görmemiştim ben. 77500 üzerinde kalmıştı nihayetinde...Hayırlısı olsun.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77,725 den kisa olmuş durumdayım
ne yapalım huyumuz kurusun
Longları kapatmayacaktım ama geceye long girmek geriyor beni. Paladan ufak ufak çarpmak da ayrı zevkliporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster475 den long denemesi ama stoploss koyup toplantıya gireceğim 15 dakika sonra.
700 den kapadım longları. Geceye flat.
Aracı kurumum beni çok sevdi sanırım..Bugün aradım dedim ki hergün trade ediyorum ama komisyonunuzdan dolayı rahat değilim...Hemen %30 indirdiler komisyonumu
Eeee neredeyse kurumdan birinin maaşını ben ödüyorum...
herkese iyiakşamlarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sevgili kardeşim, maalesef pozum yok, ne olup bittiğine bakıyorum.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan abi de haklı fikret abi de.
ama ben vob oynuyor olsaydım geceye short girerdim.
Fikret abinin son 2-3 mesajına bakarsak longa döndüğünü tahmin ediyorum.
Dolayısıyla fikret abi yine hepimize karşı durarak ters pozdan para kazanacak. yani onun sırrı bizim düşündüğümüzün tersini düşünüyor olması. Boşu boşuna pala denmiyor işte fikret abiye

78***'lerde dolaşırken inatla düşüş dedim ve ne oldu gördün.
şimdi de inatla yukarı çıkacak diyorum, pala gereğini yapacaktır sanıyorum...
Yorum
Yorum