sayın karınca gözünüz aydın...allah analı babalı büyütsun...sayın efe sizi de tebrik ederim darısı başınıza...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teşekkürler sn culex..
yazım hatası yapmışım sevgili dostum..Ömrü uzun ,sağlıklı,vatana ve ailesi hayırlı bir evlat olur inşallahkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı efe tesekkurler......
2 aydır gözum ne pıyasa göruyor ne bırsey.....
darısı senın başına....Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
sn.culex o zaman haftalık bant aralığımız (76800 /79500) hangi yönde kırılırsa bu bant içi tradeye devam,,,culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi tatiller
önümüzdeki haftanın bantları
orta bant : 78600-76800
dış bant : 79500-75900
rakamlar ne kadar simetrik çıktı ya.
Yorum
-
cümleten gününaydın bereketli kazançlarKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Short kovalayasım var ama öyle bir bölgede ki yukarıda 78300 e aşağıda 76600 e göz kırpıyor. Bir süre kenarda kalıp aşırı alım satımlardan ekmek çıkarmaya çalışayım bariSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
izliyoruz bakalım...culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77825-77550 ne tarafa kırılırsa bance...
TeşekkürlerSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
alıcıda satıcı da isteksiz bir yandan da perşembe günü 63,57 olan yabancı payı cuma itibari ile 63,55 iki puan düşmüş görülüyorki yaban cı fırsat buldukca satıyorKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
64.375 ne mübarek rakammış yahu,bugünde İKB 64.376 dan açılmış..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİMKB ve vob sarı kanal arasında..Sarı kanala ne yöne kırılırsa O yöne gider..
>>>>>>>> Üst ............. ALT............. Benim için Şortun teyidi
İMKB >>> 65.011 ......... 64.375............... 63.572
>>>>>>>> Üst ............. ALT............. Benim için Şortun teyidi
İMKB >>> 65.011 ......... 64.375............... 63.608
VOB >>>79.375......... 78.300.............. 77.300
ve tabiki sn culexin bandları..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum