Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • daroka
    ......
    • 24 Nisan 2009
    • 362

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    23,02 dede aynı seviyelerden oluşmuştu barlar ve soluksuz 70 binlere gelmiştik...
    70 binlerde bizi bekleyen 700-800 puanlık bir gap var...
    Günaydınlar....
    dün spot ve vobda yutan bar olayı gerçekleşti hatta garan ve işc dede... vobda son kapanış 77,575 spotta ise 77,986 arada 400 puanlık makas var ancak son zamanlarda makas genelde 700-800 puan kadar oluyor... bu sabah sanırım 300-400 puan kadar artı gapla açılış yapacağız... bölece aradaki makas sıfırlanacak... 78,100 leri gösterip oradan aşağıya geleceklerini tahmin ediyorum... hedef bandım 69800-70200 burada shortlarımı bozucam...
    hayırlı kazançlar...
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

Günaydınlar
      Pek beklendiği gibi bir açılış olmadı..
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• daroka
        ......
        • 24 Nisan 2009
        • 362

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Günaydınlar
        Pek beklendiği gibi bir açılış olmadı..
        İspanyol bankalarının notları düştü...
        belittiğim yönde ilerliyor şimdilik hedefler belli...
        YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

Ben flat izlemeye devam...Açılış +gapli olsaydı short deneyecektim ama bu şekilde long denemek ayrı risk short denemek ayrı.
          Sen sanki 23 şubattaki barlar diyordun dün. Dün o tarihe dikkat etmemiştim ama dün neden long değil short düşündüğümü hatırladım. 23 Şubat günü aynen dün akşamki gibi biraz tepki gelir diye geceye long girmiştim. Hatta Mutimar da longdu ama sabah kapamıştı zararsız. Fikret abi ise bize keşke long girmeseydiniz diye uyarısını yapmıştı o gün

Şu ana kadar gördüğüm şey hareketin benzer şekilde sürdüğü. Bahsettiğin gibi olursa bugün de sert aşağı devam etmesi lazım. Aksi halde ben long kovalamaya başlarım
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• culex
            Tecrübeli
            • 22 Eylül 2009
            • 908

günaydınlar
            .

Yorum

• culex
              Tecrübeli
              • 22 Eylül 2009
              • 908

şimdilik orta bant tutmuş gibi gözüküyor.77300 ve 77700 günün üstteki önemli rakamları bence....
              .

Yorum

• EFE_09
                Tecrübeli
                • 14 Mayıs 2009
                • 1078

endeks 100 ve 144 günlük ho nun altında ama asıl sistem short vermedi imkb-100 ..63,379 destek ve kırılırsa yönün değişeceği nokta benim için..

ne nedrsin derseniz.. grafikteki sarı kesikli kanala dkkat edin endeks onun altında olduğu için yön aşağı ve bu destek kırılabilir.. bu sarıı kanalın rakamları 65,11-64,35

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

Sn Daroka piyasa sanki güç topluyor gibi geldi bana. Su anda coktan 76 ları deniyor olmalıydık.

Yorum

• daroka
                    ......
                    • 24 Nisan 2009
                    • 362

Sn Daroka piyasa sanki güç topluyor gibi geldi bana. Su anda coktan 76 ları deniyor olmalıydık.
                    birazda dışarısı müsade etmeli dax bi ara %0.60 değer kazandı biz artı bile olamadık...
                    hem ben olaya orta vadeli bakıyorum 10 gün içinde gelmeli belittiğim seviyelere...
                    günlük oynamak beni zamanında hem madden hemde manen çok yıprattı o bakımdan artık orta vadeli bakıyorum olaya...
                    70 bin hedef olsada oraya nasıl geldiği çok önemli sert gelmeli bence sert gelmesse dahada aşağısı var gibi duruyor...
                    saygılarımla...

Yorum

• daroka
                      ......
                      • 24 Nisan 2009
                      • 362

birazda dışarısı müsade etmeli dax bi ara %0.60 değer kazandı biz artı bile olamadık...
                      hem ben olaya orta vadeli bakıyorum 10 gün içinde gelmeli belittiğim seviyelere...
                      günlük oynamak beni zamanında hem madden hemde manen çok yıprattı o bakımdan artık orta vadeli bakıyorum olaya...
                      70 bin hedef olsada oraya nasıl geldiği çok önemli sert gelmeli bence sert gelmesse dahada aşağısı var gibi duruyor...
                      saygılarımla...
                      Dax +1.25 buna rağmen vadelinin durumu ortada...
                      daha bir rahatladım...

Yorum

• VOLVO
                        indikatör
                        • 30 Nisan 2009
                        • 1448

fikret abi short demeden hiçbirşeye inanmam

Yorum

• VOLVO
                          indikatör
                          • 30 Nisan 2009
                          • 1448

dipten 700 puan tepti vob yaa. yuh denir buna. hemde 30'dk da

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            dipten 700 puan tepti vob yaa. yuh denir buna. hemde 30'dk da
                            Bana bu olay yine baska bir terste kaldıgım gunu hatırlattı...Seans arası basmışlardı ve keyiflenmiştim shortlarımla... Seans acılınca alım öyle bir hızlı olmuştu ki abooooo diye kalmıştım...O gün hani bir haber muhabbeti geçmişti hatırladın mı volvo?
                            Acep bunlar benzer şeyi mi yapacaklar demeden edemiyorum...

Yorum

• VOLVO
                              indikatör
                              • 30 Nisan 2009
                              • 1448

Bana bu olay yine baska bir terste kaldıgım gunu hatırlattı...Seans arası basmışlardı ve keyiflenmiştim shortlarımla... Seans acılınca alım öyle bir hızlı olmuştu ki abooooo diye kalmıştım...O gün hani bir haber muhabbeti geçmişti hatırladın mı volvo?
                              Acep bunlar benzer şeyi mi yapacaklar demeden edemiyorum...
                              aynı haber olabilir mi yani diyorsun ? valla bilemem ki. engin bilir

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                aynı haber olabilir mi yani diyorsun ? valla bilemem ki. engin bilir

Aynı habere yüzleri tutmaz artık...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information