daroka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu adamlar bu haberi bilmiyorlar mıydı? Bunların bilmediği haber mi var ki şimdi aşağı bastılar....
Ben shortlarımı 77700 den kapattım...Ne yapacaklarsa cok feci zarar yazdıracaklar terstekilere...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Tek yönlü işlem yapacağım..tek yönlü işlem tek stratejim..şu an flat..
İMK100 63,363 ünlükte sat.noktası..kırık vaziyetteki kalın kırmızı seans sonuna doğru yukarı hareket edecek oda sat verecekmi bakalım..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
barmaklar tombullaşabilir.dikkat.fılat olun dostlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
her 2 yöne de mi tombullaşabilirtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbarmaklar tombullaşabilir.dikkat.fılat olun dostlar.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
23,02 dede aynı seviyelerden oluşmuştu barlar ve soluksuz 70 binlere gelmiştik...daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünki öngördüğüm olay bugün gerçekleşti... spotta ve vobda yutan bar oluştu...23,02 de de aynı bar oluşmuştu...
70 binlerde bizi bekleyen 700-800 puanlık bir gap var...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Normalde 77800 altı benim için düşüşe devam anlamına geliyordu ama böyle panik haberle ve hızlıca kırmış olmasından kelli yeniden short açmaya cesaret edemiyorum...Kırk yılın başı biraz kar yazmısım.
Çok göstere göstere verdiler. Acaba gün sonuna güzel bir haber mi sakladılar diye de düşünmeden edemiyorum.
Flat izlemeye devam.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sen nerelerdesin bakalımVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi hoşgeldin.seni burada görmek güzel
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
herkes bir dönem izin kullanmış sanırımyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen nerelerdesin bakalım
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi hoşgeldin.seni burada görmek güzel
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen nerelerdesin bakalım
He yaaa kaçak... Bi de günlerdir buradaymış gibi yazıo..
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Kanser olacağım yaaaa, sabah açılışta 79,725 den stop koydum ve çıktım!!!!....
Gün boyu PC ve TV karşısına geçemedim :(
Şimdi geldim baktım max 79,750 görmüş ve benim dün 79,325 mi 79.350 denmi ne aldığım ve geceye KISA girdiğim halde Zarar ile stop olmuşum ve üstüne üstlük bakın 77.XXX lere kadar düşüş olduğu halde kar değil zarar ile günü kapadık...
Ne n neeee diyeyeim ki Allah vermek istemeyince vermiyor demek ki.....Off OfffffffffTırsık VOB'cu...
Yorum
Yorum