Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
96 hissede pozitif uyumsuzluk var, içinde 2-3 banka var. Long açmayı düşünüyorum ama ................
aması var işte.
Senin gibi bu havaları seven birisini bu kadar düşündürüyorlarsa gerçekten ilginç bir durum var.
Ben nedense U100 ün hala gücünü koruyor olmasından mütevellit bu hareketlerin sadece vade sonu olduğunu düşünüyorum.
Gün sonu tepkiye inanıyorum...
Benim hala umuduuum vaar,isyan etsem de istediğim kadaaaar
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Senin gibi bu havaları seven birisini bu kadar düşündürüyorlarsa gerçekten ilginç bir durum var.
Ben nedense U100 ün hala gücünü koruyor olmasından mütevellit bu hareketlerin sadece vade sonu olduğunu düşünüyorum.
Gün sonu tepkiye inanıyorum...
Benim hala umuduuum vaar,isyan etsem de istediğim kadaaaar
vade sonu olmasa rahatça uzun açardım ama kafam karışık işte.
Yorum