Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yok be ya!
%50 ihtimal vardı,
BEAR_BULL bilir dedim,
%50 tuttu
Bu Vob u da % 50 ihtimal ile oynuyorsan telefonla Tiyo isterim bak. ;);)
Yav arkadaş, burada Bear_Bull, orada BEAR_BULL
karıştırırsak kızmayasın ha!
Şimdiden özür mözür diledik işte
benim nick i en düzgün ( _ ile) yazanlardan birisin FNT hocam niye kızayım ki?
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
son zamanlarda bana hep dik geliyor sabahlar tek işlem 5-10 dk sonra poz.u kapattıktan sonra hep dik (FLAT)
Sen yine de bana kızma hakkını saklı tut
Yazı tura ile ilgili en önemli ipucunu da söyleyeyim.
Atacağın para eski 2½ TL olacak. %90 isabetli oluyor.
Yeni TL ile denedim, %12'de kaldı
eski para arattıracaksın şimdi bana
vardı ama 5 lik demir ve 40 para lardan olması lazım
demir 2,5 liralıktan varmı hafta sonu evi bir alt üst edeyim.
Belki bulurum.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Nasıl da dik getiriyorsun yahu? Merak ettim şimdi,
sabaha kadar uyuyamam
hile yok
yazı turada yok
piyasanın açıldığı yöne aktif işlem 100-200 puana kar al kapat bir dahada işlem yapmama taktiği uyguluyorum
gün içi tekrar işlem yapmak için içim gidiyor ama bir süre böyle devam ilk terse düşüp çarpılana kadar.
iyi geceler. Rahat uyu diye yazdım internet yavaş gerçekten
diğer tarafa giremiyorum bile sayfalar askıda kaldı bekliyor öylesine.
hile yok
yazı turada yok
piyasanın açıldığı yöne aktif işlem 100-200 puana kar al kapat bir dahada işlem yapmama taktiği uyguluyorum
gün içi tekrar işlem yapmak için içim gidiyor ama bir süre böyle devam ilk terse düşüp çarpılana kadar.
iyi geceler. Rahat uyu diye yazdım internet yavaş gerçekten
diğer tarafa giremiyorum bile sayfalar askıda kaldı bekliyor öylesine.
Birçok uluslararası firmanın şikayetçi olduğu konudan İsveç’in dev firması Volvo da dertli. Volvo’nun yetkilileri, Çinlilerin firmalarının ürettiği iş makinelerini ve kamyonları ülkelerinde kopyalayarak satışa sunduklarını öne sürdü.
Yorum