Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sevgili karınca kardeşim p.tesi günü baba olmuştur...
kendisini bir kez daha tebrik ederim...
rabbim minik yavrunun ömürünü uzun bahtını açık eylesin...
Hayırlı olsun sevgili Karınca..Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
iyi akşamlar
öncelikle sayın karıncayı tebrik ediyorum.allah analı babalı büyütsün.bahtı açık olsun.
yarının bantları
orta bant:81025-80125
dış bant:81475-79700
guzel temennılerınız için hepınıze tesekkur ederım...
sevgılı porıtıno senınde yeni işin hayırlı olsun....
dostum tebrikler yaşı uzun vede allah analı babalı büyütsün.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
dostum bu birleşmenin anlamını açıklayabilirmisin.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
dostum bu birleşmenin anlamını açıklayabilirmisin.
Bildiğim bir şey değil.
Gözüme çarptı sadece.
önceki dipten sonra gelen yeni dip 76250, en tepe olan 92450 değerini 1,618 oranında birleştirmiş,
seans içinde farkedilse belki bir cesaret uzun denenebilirdi ama
Diğer tarafta kaptana sordum varsa bir bilgisi cevap alırız.
seansta sadece kafama göre trade ettiğimden, grafiklerdeki oluşumlara anca geceleri bakıyoruz
iyi geceler.
önceki dipten sonra gelen yeni dip 76250, en tepe olan 92450 değerini 1,618 oranında birleştirmiş,
seans içinde farkedilse belki bir cesaret uzun denenebilirdi ama
Diğer tarafta kaptana sordum varsa bir bilgisi cevap alırız.
seansta sadece kafama göre trade ettiğimden, grafiklerdeki oluşumlara anca geceleri bakıyoruz
iyi geceler.
dostum açıklaman için teşekkürler.
Yorum