Satış gelebilecek bölgelerdeyiz
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
geçen haftanın aynısı gibi, ama bu sefer 77.450'de durmaz bu...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSatış gelebilecek bölgelerdeyiz
cumaya kadar bakalım piyasaya, gerçi bugün belli olur niyetleri...
Yorum
-
burada yürümek zor, kaysak olmazmı......... kar var dışarıda........VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürrrüüüüüüüüüüüüüüü
Rize'den sevgiler....... Dostlar meclisine........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
aleykümsevgi rizeli uşak.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada yürümek zor, kaysak olmazmı......... kar var dışarıda........
Rize'den sevgiler....... Dostlar meclisine........
Yorum
-
Selim abi aman sen kayma.Yaşın geçgin olduğu için maazallah.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada yürümek zor, kaysak olmazmı......... kar var dışarıda........
Rize'den sevgiler....... Dostlar meclisine........
yürrrüüüüüüüüüüüüüüüüü
Yorum
-
Yemekçi dostumu bekliyorum, şelaleye çıkacağız.. onların köyünden yukarıya. mangal yakacağız...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Kayamazsam, kayarlar bana..VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelim abi aman sen kayma.Yaşın geçgin olduğu için maazallah.
yürrrüüüüüüüüüüüüüüüüü
) yürrrrrüüüüüüüüüüüüüü....
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
Canım cennet istiyor amaguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYemekçi dostumu bekliyorum, şelaleye çıkacağız.. onların köyünden yukarıya. mangal yakacağız...
gunahlarım birakmıyorKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Dostum senin tek günahın........... FNT hoca ile arkadaşlıkyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCanım cennet istiyor ama
gunahlarım birakmıyor
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
GUNAH yaz, 8888'e yolla, günahların bana virman olsun.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostum senin tek günahın........... FNT hoca ile arkadaşlık

Yorum
-
anlayamadığım bu pozlar vade başında bile bu kadar artmazken biri piyasaya durduğu yerde balmı döktüŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
20 Ocak'tan beri 66.300 üzerinde kapanış yapamayan bir borsa var karşımızda.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranlayamadığım bu pozlar vade başında bile bu kadar artmazken biri piyasaya durduğu yerde balmı döktü
Stop noktam da o olacak.
Yorum
-
Selam dostlar yeni işimden dolayı cok nadir bakıyorum. Laptopımı aldım. Ofise alışmaya çalışıyorum
Ne olmus bitmiş bilmiyorum ama ben böyle göstere göstere yükseltmelerinden kıllandım. Şöyle aşağıdan gelen uzun barlarla kırar diye düşünüyordum.
Neyse hepinize bol kazançlar.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yeni işin hayırlı olsun dostum. borsayı boşver, işine odaklan biraz, madem yenisinporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam dostlar yeni işimden dolayı cok nadir bakıyorum. Laptopımı aldım. Ofise alışmaya çalışıyorum
Ne olmus bitmiş bilmiyorum ama ben böyle göstere göstere yükseltmelerinden kıllandım. Şöyle aşağıdan gelen uzun barlarla kırar diye düşünüyordum.
Neyse hepinize bol kazançlar.
Yorum
Yorum