Volvocuğum, 64.500 denemeyecek miydik? Ben mi yanıldım:(
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
80.575'ten açtığım shortların üzerine yatmayıp trade etsem daha iyiydi.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanırım kisa poz da açabilirim
bugün beklediğim hareketler olmadı
neyse, bugün de devam herhalde kısa ile...
Yorum
-
:081::081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVolvocuğum, 64.500 denemeyecek miydik? Ben mi yanıldım:(
büyüksün fikret abi.
yalnız bu piyasanın çivisi çıkmaya başladı yavaş yavaş. bir daha frenler tutmaz 200 günlükte bence oraya kadar giderse
Yorum
-
PALA yayalada beni AYI'ların önüne atıp, tüydü.... zor kurtardım gıççımı, sizde dikkat edin........k24k24guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende Rize'den selam göndereyim, tamam olsun.......
Ben palayı yaylaya çıkardım, siz paracıklarını alın arkadan..
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
200 günlük psikolojik biraz da, mal çıkmak için "bak 200 günlük tuttu" dedirtiyorlar millete...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:081::081::081:
büyüksün fikret abi.
yalnız bu piyasanın çivisi çıkmaya başladı yavaş yavaş. bir daha frenler tutmaz 200 günlükte bence oraya kadar giderse
Yorum
-
80100 ustunde kapatamadigi icin zararina kapadim pozisyonumu. 79925 den flat.
Herkese iyiaksamlar
Ekleme:80500 ler civarindayken poz kapama sansimi elimden alan palaya da lanet olsunSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
kızma poritino, yarın yine oralara çıkarsa duruma göre bakarsın artık.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80100 ustunde kapatamadigi icin zararina kapadim pozisyonumu. 79925 den flat.
Herkese iyiaksamlar
Ekleme:80500 ler civarindayken poz kapama sansimi elimden alan palaya da lanet olsun
Yorum
-
Dow bu kadar artıyken ve dax'da artıyken short girmek ancak ustalık işiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeceye kısa girdik, hayırlısı bakalım.
gerçi long girmek de ustalık işi.
Bakalım yarın neler olacak ?
iyi akşamlar..
Yorum
-
-
bilgi için teşekkürler.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
acaba bu yüzdelik oranlar milyar dolar olarak neye karşılık geliyor?Yemen yolu çukurdandır,
Karavanam bakırdandır,
Zenginimiz bedel verir,
Askerimiz fakirdendir...
Yorum

Yorum