Yemekçinin longlar patlamamıştır inşallah.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostum karamsar değilim sadece bu düşüş bana saçma geliyor.sanki yeni tepe yapma operasyonuna benziyor.herkezi aşağıya baktırıp yukarıdan kazıklama operasyonu olabilir.endişem dostların bu kazığı yemeden yollarına devam edebilmeleri.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeden bu kadar karamsar oldun?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Vallaa böyle alıştıra alıştıra düşünce çok koymuyor ama fat finger olayına yakalanırsam kalbim dayanır mı bilmiyorumtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum karamsar değilim sadece bu düşüş bana saçma geliyor.sanki yeni tepe yapma operasyonuna benziyor.herkezi aşağıya baktırıp yukarıdan kazıklama operasyonu olabilir.endişem dostların bu kazığı yemeden yollarına devam edebilmeleri.
Bu arada dolardaki hareketler bana doların yolun sonuna geldiğini işaret ediyor. Çok valatil ve sanki 1.60 ı kolayca yıkıp geçecekmiş gibi yapıyorlar. Direnç dediğin kaya gibi durur önünde ama dimi
1.38 lerdeyken de böyle biraz yükselip aniden aşağı basıyorlardı.
Şu mısır olayı netleşse de piyasaların üstünde demokles gibi durmasa bari.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sistemlerim yukarı gitmek için çırpınıyor.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar hayırlı cumalar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yok patlamadıporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYemekçinin longlar patlamamıştır inşallah.
stoplos koymadımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
endex 10 aktıf alım satım grafiği dakkalik
bugün için satış yapılıyor demek zor
tersine alım yapılmakta

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sabah artı gap ile yola devam bekledim olmadı.
Spot açılınca yükselir dedim olmadı.
Son olarak 14:30 a kadar 79 bin üstü denemesi diye bekliyorum.
O da olmazsa ne mi olur? Bulurum uyduracak birşeyler
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar,
Umarım cuma namazından sonra Mısır'dan çok kötü haberler gelmez.Bugün kritik günmüş orası için.
ALLAH mısır halkının yar ve yardımcısı olsun.
Mısır halkına önyargılı olmayın.Çok iyi tanırım onları.Türkleri de oldukça severler.Emin olun buna.Tabii mübarek bizi sevmez o ayrı bir konu
Yorum
-
78800 ve üzeri kapanışlar gelmeli yoksa trend tehlikeye girecek.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabah artı gap ile yola devam bekledim olmadı.
Spot açılınca yükselir dedim olmadı.
Son olarak 14:30 a kadar 79 bin üstü denemesi diye bekliyorum.
O da olmazsa ne mi olur? Bulurum uyduracak birşeyler
Sonunda tutturdum
Tam 14:30 79 a değdik
Realize ola ola gitsin ama lütfen..Yoksa çakıyor sonunda beynimizeSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bu adam nereden realize olacak acep?
15:30 verisine kadar yükseltip sonra aşağı mı salacaklar diyorum.
Ekleme:Keşke şöyle 500-600 puan gevşese şimdi de 15:30 dan sonra alsalar.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum