Ana sayfamız aktif hale getirilmiştir. www.keyborsa.com 'dan ulaşabilirsiniz....
Ana sayfa hakkında...
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Simurg Hocam,
Ana Sayfa düzenlemesi Forumdan Siteye geçiş yolunda iyi bir çalışma olmuş.
Hisse senetleri fiyat, döviz çapraz kur bantlarının konulması, Borsa Okulu ve ekonomi haberleri ile Sn. Borsasihirbazı'nın borsa yorum linkinin eklenmesi kanımca isabetli olmuş.
Foruma aktarılan son mesajları gösterir bölümde kırmızı yerine mavi ton tercih edilirse ve Sn. M.Dğny'ın haftalık yorumları ana sayfaya taşınırsa Keyborsa girişi daha da güzelleşir düşüncesindeyim.
Bu hizmeti düşünüp planlayan ve uygulamaya koyup üyelerin hizmetine sunan size ve Sn. Vrgngns'e teşekkürler.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Vergin kardeşimizin emeği çok büyük.Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Eksikliklerimiz zaman içinde tamamlanacaktır.Görüş ve önerileri dikkate alacağımızdan emin olun....
Yorum
-
orta bölüme yazarlar bölümü en kısa zamanda eklenecektir. çalışmalar devam ediyor.Operasyoncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet Çok Güzel olmuş beğendim
Bence Güzel Bir Yazar Grubu oluşturularak Günlük yada haftalık Borsa Ekonomi üzerine yazılar makaleler yazılmalı hem böylece sitemiz daha profesyonel olmuş olur hemde tüm gözler bu yazarlara ve siteye çevrilmiş olur.
Yorum
-
Çok Güzel ama bu yazarlar inş. kendi gerçek isimleri kullanırlar ve gerekirse profil resimlerini koyarlarsa çok daha Güzel olur.vrgngns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorta bölüme yazarlar bölümü en kısa zamanda eklenecektir. çalışmalar devam ediyor.
Sitenin ve yazarlarının hem ciddiyetini hemde profesyonelliğini artırmış olur
Yorum
-
Unuttum Yazmayı Birde anasayfaya İletişim Formu ve künye Sayfaları yapılarak konulabilir
İletişim Formu = Herkesin Ziyaretçilerin Yönetime kolayca soruları veya isteklerini kolayca göndermesi için bence zorunlu oldugunu düşünüyorum
Künye = Şuan İçin belki tam olarak gereksiz gözüksede ilerde mutlaka olmalı Sitenin kimler tarafından yönetildiğini gösteren bilgiler
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVergin kardeşimizin emeği çok büyük.Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Eksikliklerimiz zaman içinde tamamlanacaktır.Görüş ve önerileri dikkate alacağımızdan emin olun....Güzel olmuş.Her eve bir bahçe lazım.p5p5vrgngns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın Penguen, renk mavi olarak değiştirilmiştir. diğer eleştirilerinizi de söylerseniz uygun vaktimizde yapmaya çalışırız.
Ellerine sağlık vrgngns kardeş.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Gerçektende çok güzel olmuş..
Zamanla daha da iyi olacaktır hiç şüphem yok.
Başta sevgili vrgngns olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara sevgilerimi yolluyorum.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum

Yorum