Bold İsim Uygulaması Hk.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

Bold İsim Uygulaması Hk.

Bold isimler, başka forumlardan bize bir vesile ile katılmış teknik analiz , makro ekonomi analizleriyle forumlarda itibar kazanmış ayrıca sanal alemde sevilen, beğenilen kişilerden oluşmuştu. Bold yaparak bu üyelerimizi onurlandırmıştık.Zaman içinde bu sayı çoğaldı, isteklerde çoğaldı.Bazı üyelerimizin üyeler arasında ayrımcılık mı yapıyorsunuz gibi sorularına muhtap olduk. Bold uygulamasına son vermek herkes açısından daha doğru olacak.Kullanıcı adı şu anda bold olan dostlarımızın bizleri anlayışla karşılayacağını umuyor ve yönetim dışındaki tüm boldları kaldırıyoruz.
    saygılarımla....
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • TheSecret
    .................
    • 31 Mayıs 2009
    • 70

Güzel ve yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şu teşekkür uygulaması konusunda da sanırım bir düzenleme yapmanın yerinde olacağını düşünüyorum. Bilmem bu fikrim yönetim kademesinde kabul görür mü?
    fiddlestick of the fiddler on the roof :p

Yorum

• CATEDRAL
      TATLI CADI
      • 26 Şubat 2009
      • 897

TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Güzel ve yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şu teşekkür uygulaması konusunda da sanırım bir düzenleme yapmanın yerinde olacağını düşünüyorum. Bilmem bu fikrim yönetim kademesinde kabul görür mü?

Hepten kaldırılsa daha iyi olur düşüncesindeyim..Teşekkür etmek isteyen kutusunu yeşillendirsin.. Herkesin kendi arasında kalır..
      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• GetLost
        Katılımcı
        • 04 Mart 2009
        • 1

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hepten kaldırılsa daha iyi olur düşüncesindeyim..Teşekkür etmek isteyen kutusunu yeşillendirsin.. Herkesin kendi arasında kalır..
        Böylece yeni yeni filizlenmeye başlayan teşekkür avcılığı da palazlanmadan engellenmiş olur

Yorum

• ENGİN
          Tecrübeli
          • 26 Şubat 2009
          • 609

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bold isimler, başka forumlardan bize bir vesile ile katılmış teknik analiz , makro ekonomi analizleriyle forumlarda itibar kazanmış ayrıca sanal alemde sevilen, beğenilen kişilerden oluşmuştu. Bold yaparak bu üyelerimizi onurlandırmıştık.Zaman içinde bu sayı çoğaldı, isteklerde çoğaldı.Bazı üyelerimizin üyeler arasında ayrımcılık mı yapıyorsunuz gibi sorularına muhtap olduk. Bold uygulamasına son vermek herkes açısından daha doğru olacak.Kullanıcı adı şu anda bold olan dostlarımızın bizleri anlayışla karşılayacağını umuyor ve yönetim dışındaki tüm boldları kaldırıyoruz.
          saygılarımla....
          GetLost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Böylece yeni yeni filizlenmeye başlayan teşekkür avcılığı da palazlanmadan engellenmiş olur

p5p5p5p5

Yorum

• M.Dğny
            ...........
            • 28 Nisan 2009
            • 0

kaldırılması forumun selametine olacak sanırım...
            tabii en iyisini yönetim bilir...
            ZAMAN HERŞEYİN DOĞRUSUNU GÖSTERİR...

Yorum

• TheSecret
              .................
              • 31 Mayıs 2009
              • 70

GetLost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              M.Dğny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              kaldırılması forumun selametine olacak sanırım...
              tabii en iyisini yönetim bilir...
              Tam olarak anlatmak istediğim, teşekkür eklentisinin forumda kullanılmamasıdır. Ama dediğim gibi benimki bir tekliftir. En iyisini yönetim bilir..
              fiddlestick of the fiddler on the roof :p

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

Tam olarak anlatmak istediğim, teşekkür eklentisinin forumda kullanılmamasıdır. Ama dediğim gibi benimki bir tekliftir. En iyisini yönetim bilir..
                Teşşkür ettim geri sildim.... kaldırmak için ilk somut adım oldu..
                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• gemici
                  Ne yazar...
                  • 25 Mayıs 2009
                  • 250

teşekkür işinden kurtulacakmıyız............bende niye teşekkür etmiyorum diye millettin sorusundan kurtulacağım..........tek teşekkürümü alıntı yaparken yanlışlıkla engine vermişim.......geçerli değildir..............
                  itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................

Yorum

• ENGİN
                    Tecrübeli
                    • 26 Şubat 2009
                    • 609

gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    teşekkür işinden kurtulacakmıyız............bende niye teşekkür etmiyorum diye millettin sorusundan kurtulacağım..........tek teşekkürümü alıntı yaparken yanlışlıkla engine vermişim.......geçerli değildir..............
                    teşekkür ederim...

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 22599

bence teşekkür butonları kalmal ı idi

ama yine de kara yönetimindir
                      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• stockbroker
                        Master
                        • 28 Temmuz 2008
                        • 4807

Teşekkür uygulaması, mesaj ve profil penceresindeki tüm teşekkür istatistikleri kaldırılmıştır.

Yorum

• ÇAKAL
                          Ağa'nın Adamı
                          • 27 Haziran 2007
                          • 2545

Herşeyin sadesi iyidir.Güzel olmuş.Ellerinize sağlık.
                          Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                          Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• ENGİN
                            Tecrübeli
                            • 26 Şubat 2009
                            • 609

tşk yerine itibar puanı daha aktifleşicektir...

Yorum

• gemici
                              Ne yazar...
                              • 25 Mayıs 2009
                              • 250

ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              teşekkür ederim...
                              hadi kurtuldunuz teşekkür işinden.........................
                              itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................

Yorum

Working...
                              X

Debug Information