Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn.teo esasında yapmaya çalıştığım tam olarak ob robotu değildi.Günlük
fibo noktaları varya.bu noktalardan diyelimki r3 e fiyat ulaştı.bu esnada ob de .90 üzeri ise short açsın.
yine fiyat s3 ü deldiği zaman (kapanış değil) ob de .10 altına inmişse long açsın.Take profit ve stoploss ise tarafımdan değişken olsun.
sn.teo esasında yapmaya çalıştığım tam olarak ob robotu değildi.Günlük
fibo noktaları varya.bu noktalardan diyelimki r3 e fiyat ulaştı.bu esnada ob de .90 üzeri ise short açsın.
yine fiyat s3 ü deldiği zaman (kapanış değil) ob de .10 altına inmişse long açsın.Take profit ve stoploss ise tarafımdan değişken olsun.
demekkı her kes sonunda aynı yoldan gecıyor ve aynı seylerı tekrar tekrar dusunuyor,
Zaten benım forum da kı topıklerımın amacı da bu ıdı, herkes aynı seyı yenıden denemesın ve tecrubelerımızı aktaralım,
Ama sadece ben denedım ve anlattım kımse bır sey yazmadı..
Burdan sunu cıkardım..
Ya ınsanlar bır sey denemıyor bodozlama dalıyor, ya da denedıklerını paylasmak ıstemıyor...
Ben bu dedıgınızı daha once yapmıstım,
Arsıvımden ea, ben pıvot olarak almısım sız s veya r olarak degıstırın..
Yorum