Güvenlik Programları

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • WaX
    Selçuklu Torunu
    • 10 Mayıs 2009
    • 695

kisisel bakis acisi ve gorus daima farklidir ve her gorusun basimizin ustunde yeri var

herkes butcesine ve yaptigi ise gore hareket eder ve gayet normaldir boyle yapilmasi
    Twitter: @smsener
    FB : smsener

Yorum

• WaX
      Selçuklu Torunu
      • 10 Mayıs 2009
      • 695

sn broker bizim comodo ile tanisikligimiz 2006 senesinde oldu ve programin ucretsiz versiyonunda free olan yerde en guzel sey safety ip guvenli ip ile remote desktop gibi programlar ile pc ye ulasilmiyordu

ama gordukki searching te hic iyi degil

yaptigimiz teste

80 gb full virus olan diskte aslinda 1 virus var sadece 0a2ds53.bag tarzinda bir suru virus yaratiyor bunlari buluyor ama virus yayan install.exe yi sadece karantinaya aliyor

pc ac kapa karantina serbest neden serbest install.exe adindan dolayi

kaspersky ve fsecure de boyle bisey yok
      sizin bedava dediginiz programin asil versiyonu

39$

Firewall & AntiVirus Software Suite - Internet Security | Comodo

yani iyi olan kismi farkli olan kismi yine para dedigim noktaya geldik yine

fark olmasa parada olmaz...

ben avast gibi programlari kulvara bile almiyorum

bir avast hic bir zaman

norton
      kaspersky
      fsecure
      comodo
      nod32
      olamaz!!!

not: biz bugun 2 program oneriyoruz
      kaspersky ve fsecure

ama 1 ay sonra belki baska program onerecegiz daima testlerimiz devam ediyor

7 sene oncesine kadar norton u tek gecerdik

bir cok kalite programin bayiligi var ama satisimiz yok

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

Comodo'nun piyasada tanınması, yapmış olduğu firewall'u ücretsiz olarak sunması ve bu yazılımın testlerde hep üst sıralarda olması ile gerçekleşmiştir.Internet Security mazisi ise daha yenidir.

Firewall yazılımlar virusleri yakalamazlar.Esas görevleri ağ üzerinde bilgisayardan dışarı bilgi sızdırılmasını ve dışarıdan içeri izinsiz giriş yapılmasını önlemektir.Antivirus yazılımlarca henüz tespit edilmemiş, keylogger, trojan benzeri zararlıların bilgisayarlardaki istek dışı faaliyetlerini denetleyebilmeleri nedeniyle önem taşırlar.

Comodo Internet Security ile aynı programın para ile satılan Pro versiyonu tamamıyla aynıdır. Aralarındaki fark aşağıdaki paragrafta açıklanmıştır.Pro versiyonunda 24 saat canlı teknik destek ve proxy server hizmeti bulunmaktadır.

Firewall & AntiVirus Software Suite - Internet Security | Comodo

Alternatively, users can upgrade to CIS Pro for just $39 per year and receive two additional services—LivePCSupport (Total Security & Support Package)—a 24 hour per day, unlimited incident support services package which usually markets for $99 per year and TrustConnect - a secure Internet proxy service that ensures 128 bit encrypted connectivity from any public wireless hot-spot.

Koruma programlarının ücretli versiyonlarında ekstra koruma modülleri ve hizmetler olabilir, fakat kullanılan virus veritabanı aynıdır.Avast home edition ile Professional versiyonu arasındaki farklar yapımcı sitesinden aşağıdaki maddeler halinde bulunabilirler. Web'de gezinme koruması, alarm, raporlama, uyarı benzeri özelliklerin aktif olması ve lisansın sadece ev kullanımı değil ticari olarak işyerlerinde de kullanılabilmesi...

Upgrade to avast! Professional Edition
        • Script Blocking - making your web surfing experinece safer
        • Full configurability - alerts, reporting, logging, notifications and every facet of the program is fully configurable in avast! 4 Professional Edition
        • Full commercial license - allowing use of avast! in all settings, not just non-commercial home use.
        • For a limited time, our special thank you discounting makes the deal very competitive.
        Aşağıda, yakın tarihte yapılmış (23 Ağustos 2009) zararlı yazılım tespit oranına göre karşılaştırma yapılabilecek bir test sonucu bulumaktadır. Avast Professional yazılımının zararlı yakalama yüzdesini(%98) görebilirsiniz. Norton, Kaspersky, F-Secure gibi programların hepsini geride bırakabilmektedir.
        İnternet üzerinde bu tür testleri yapan birkaç siteden biri av-comparatives.org' dur. İstenirse başka kurumların yaptıkları test sonuçlarında da bu durum gözlenebilir.

Yorum

• WaX
          Selçuklu Torunu
          • 10 Mayıs 2009
          • 695

yazinizdada belirttiginiz gibi firewall farkli AV farkli

benim konusmalarim hic birzaman AV uzerine olmadi yanlis anlasilmasin

ben INTERNET SECURITY + WORKSTATION yazilimlar uzerine konustum

AV ler hakkinda bilgim yok malesef siz arastirmasini yaptiysaniz yanilma payinizin dusuk oldugunu tahmin ediyorum bilgi ve birikiminize dayanarak

Yorum

• JAKO
            Kalender Amca
            • 30 Mart 2009
            • 561

MUHTEŞEM BİR TAM SÜRÜM:
            G Data Internet Security 2010: En güncel sürüm 1 yıllık eksiksiz güvenlik paketi Chip dergisi kasım sayısı ile ücretsiz olarak veriliyor.
            Kasım sayısını sakın kaçırmayın: Windows 7 kitabı, Video Kurs: PC toplama rehberi, İş İngilizcesi ve Silverlight eğitimi!
            HERKESE WINDOWS 7 KİTABI:
            Tam 176 sayfa dolu dolu Windows 7 ile ilgili A'dan Z'ye herşey bu kitapta
            MUHTEŞEM BİR TAM SÜRÜM:
            G Data Internet Security 2010: En güncel sürüm 1 yıllık eksiksiz güvenlik paketi
            VIDEO EĞİTİM:
            Mega PC Kursu 2 - A'dan Z'ye PC toplama rehberi ve Harvard Üniversitesi Bilgisayar dersleri
            VİDEO EĞİTİM: İş İngilizcesi
            VİDEO EĞİTİM: MS Silverlight

Birinci sınıf bir antivirüs yazılımı. Panda, kaspersky, norton ile aynı kulvarı hak ediyor.

Mailime gelen Chip dergisi reklamını ilgsisini çeken olur diye ekledim.
            önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
            otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
            deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
            hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
            hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• JAKO
              Kalender Amca
              • 30 Mart 2009
              • 561

Çip dergisinin kasım 2009 sayısında verdiği ücretsiz tam sürüm gdata internet security 2010 bir yıl kullanım kısıtlamalı antivirüs yazılımı.

UploadBox :: Downloading GDIS2010TUR_T90.rar
              önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
              otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
              deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
              hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
              hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• VOBiX
                Aktif
                • 27 Şubat 2009
                • 25

WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ama kullanıcılar bızlerın ısrarlı soylemesıne ragmen motor yenılemzler hatta 3 sene lısasns alıp 3 sene oncekı motor ustunde lısans yenıleyenler var

yada yenı bır motor cıkıyor gercekten cok ıyı oluyor ama ıngılızce dıye yuklemeyıp turkcesının cıkmasını beklıyorlar.
                Firma Türkiye pazarından faydalanıyorsa ve lisanslı ürünlerini Türkiye'de satıyorsa motor ya da versiyon yenilemelerini de eş zamanlı ve Türkçe olarak sunmak zorundadır. Sonra kaçak göçek diye şikayet etmesinler. Dediğim satılan yazılımla ilgili 7/24 ve tatmin edici desteği veremeyen firmalar içindir. Örneğin Microsofttan nefret ederim. O kadar sistem çökmesine kaybolan veriye vs çözüm sunamamakta ve üstüne yüzlerce dolarlık lisans ücreti almaktadır.
                Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!

Yorum

• VOBiX
                  Aktif
                  • 27 Şubat 2009
                  • 25

WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  hep sunu derım

sız bır program yazsanız ve gercekten cok verımlı ve faydalı olsa bedavaya verırmısınız?

verılen free yazılımlar toplama ıslemındekı 0 gıbı etkısız eleman

bosa yer kaplayan gereksız yazılımlar ( bana gore )
                  Ben de pAralı yazılım işe yarar parasız işe yaramaz mantığına karşıyım örneğin Download Yöneticilerinden Flashget diye bir program var 2002den beri kulanırım ve ücretsiz olamsının yanısıra gayet de mennunum. Torrent ve emule desteği bile sunuyor. Yazılım sahipleri DONATE yani bağış ile gelir elde ediyorlar.

Dandik bir antivirüs firması çıksın piyasadaki en yüksek fiyatı koysun. Bu onun en kaliteli olduğu anlamına gelmez. Open Source yazılımcılık gelişiyor ve paralı yazılımcılık dönemi ciddi bir rekabetle karşı karşıya.

Para ver lisans al windowsun olsun. Her nete girdiğinde virüs stresin olur. Para verme Pardus yükle virüs de neymiş de geç. Antivirüse bile gerek yok. Hem işletim ssitemi lisansı hem de antivirüs lisansı için verilen paradan kurtul. Üstüne bir de Open Office yükle tam olsun.

Sadece alışkanlıkları kırmak lazım.
                  Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!

Yorum

• WaX
                    Selçuklu Torunu
                    • 10 Mayıs 2009
                    • 695

VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Firma Türkiye pazarından faydalanıyorsa ve lisanslı ürünlerini Türkiye'de satıyorsa motor ya da versiyon yenilemelerini de eş zamanlı ve Türkçe olarak sunmak zorundadır. Sonra kaçak göçek diye şikayet etmesinler. Dediğim satılan yazılımla ilgili 7/24 ve tatmin edici desteği veremeyen firmalar içindir. Örneğin Microsofttan nefret ederim. O kadar sistem çökmesine kaybolan veriye vs çözüm sunamamakta ve üstüne yüzlerce dolarlık lisans ücreti almaktadır.
                    Mıcrosoft partner olmamıza ragmen bende sevmem kendılerını ama kullanıcı kolaylıgı ve alıskanlıgı dunya tek elı olması nedenıyle tercıh edılıyor...

dıyerbır konuya gelırsek evet o ulkeye satıs yapıyorsa ve para kazanıyorsa dıl destegı vermelı yaklasık 200 ulke oldugunu dusunursek boyle bırsey mumkun olmuyor allahtan bırcok fırma TÜRKİYE yi biliyor ve dil paketı yayınlıyor. global dıl olan ıngılızce herzaman once cıkar bu her program ıcın gecerlı(%90) sonra dıl paketlerı yayınlanır.

VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ben de pAralı yazılım işe yarar parasız işe yaramaz mantığına karşıyım örneğin Download Yöneticilerinden Flashget diye bir program var 2002den beri kulanırım ve ücretsiz olamsının yanısıra gayet de mennunum. Torrent ve emule desteği bile sunuyor. Yazılım sahipleri DONATE yani bağış ile gelir elde ediyorlar.

Dandik bir antivirüs firması çıksın piyasadaki en yüksek fiyatı koysun. Bu onun en kaliteli olduğu anlamına gelmez. Open Source yazılımcılık gelişiyor ve paralı yazılımcılık dönemi ciddi bir rekabetle karşı karşıya.

Para ver lisans al windowsun olsun. Her nete girdiğinde virüs stresin olur. Para verme Pardus yükle virüs de neymiş de geç. Antivirüse bile gerek yok. Hem işletim ssitemi lisansı hem de antivirüs lisansı için verilen paradan kurtul. Üstüne bir de Open Office yükle tam olsun.

Sadece alışkanlıkları kırmak lazım.
                    flashget ıle antıvırus programını bır tutmanız bıkere yanlıs!
                    flashget ıle sız download ederken Antıvırus ıle farklı bır amaca hızmet edıyorsunuz!

benım cumlemı ıyı okursanız farklı bırsey demek ıstedıgımı anlarsınız

her pahalı mal ıyı demedım! sız ıyı bırsey uretsenız bedavaya verırmısınız dedım!

amaca gore bedava veya paralı yazılımlar cıkıyor. bedavalar daha cok keyfe hıtap eden sektorlerde... bellı baslı sektorlerın bedava programları cok azdır ( fırewall-antıvırus...)

opensource gıderek yayılıyor evet! lınux tercıh edılen program oldukca onun ıcınde vırus yazılır merak etmeyın!

adamlar symbıan ısletım sıstemı ıcın yazdıklarına gore lınux ıcınde elbet yazılıyordur!

lınux ıcın vırus yazılmamıs olsa antıvırus programların lınux versıyonuda olmazdı sıze bana denk gelmemıs demek!

ben eskıden novell kullanırdım 10 numara programdı vıruste hıc yazılmadı novel ıcın.

lınux ıcınde sız pardus ben slackware kullanıyorum 10 numara. ama bugun ıcın dunya genelıne yayıldıgı zaman mıcrosoft gıbı stratejık yerlere kuruldugu zaman onlar ıcınde bombardıman baslar...

Yorum

• VOBiX
                      Aktif
                      • 27 Şubat 2009
                      • 25

İyi bir şey üretseniz bedavaya verir misiniz ile bedava olanlar iyi değildir arasında pek bir anlam farkı yok. Flashgeti örnek verme sebebim de iyi bir şey ve bedava olmasındandır.

Yorum

• WaX
                        Selçuklu Torunu
                        • 10 Mayıs 2009
                        • 695

Sn vobix

Ben zaten bedava olan iyi degildir demedim. Ve bu cumleyi kullanirken konu basligi olan guvenlik programlari icin kurdum

Bedava elbette cok iyi program var ama bana bedavaya sirketlerin guvenlik acigini kapatan
                        Port taramasi yapan mac filter yapan user access yapan muhasebesel finanansal veri kaaybini onlemek icin belli basli gorevlerr ustlenen bedava program gosteremezsiniz

Gosterseniz bile kisitlanmis yada bir ise yaramadigi kanitlanmis olandir.

Yoksa kendini ispat etmek isteyen bedava yazilim yapiyor buyuk firmalardan yeni mezun yazilimcilara kadar...

Cumlemi tekrar yazayim ekleme cikarma yapimamasi icin''sirketlerin ve bireylerin pc ve veri guvenligini saglayan progrramlar icin dedimki : siz iyi birsey urettiginizi anlayinca bedava verirmisiniz?''

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

ZoneAlarm Free: Ücretsiz Güvenlik Duvarı Yazılımı

ZoneAlarm Free internet bağlantısına sahip bilgisayarınızı kötü niyetli kişilerden ve yazılımlardan korumak için kullanabileceğiniz basit ve güçlü bir güvenlik duvarı oluşturma programıdır. Tamamen ücretsiz olan bu sürümde sisteminize veri girişi ve çıkışı yapılabilecek internet bağlantı noktalarını kontrol altına alabilir, internet bağlantısı kullanan uygulamalar üzerinde kurallar oluşturarak izniniz olmadan kimsenin veya hiçbir verinin bilgisayarınıza girmemesini veya bilgisayarınızdan çıkmamasını sağlayabilirsiniz.
                          Bilgisayarınız üzerindeki veri alışverişini ve uygulamalar üzerinde internet kullanımını tamamen kendi kontrolünüz altına alabileceğiniz bu basit firewall yazılımı ile kendi bilgilerinizin güvenliğinizi sağlarken aynı zamanda sisteminizi koruyabilirsiniz.
                          ZoneAlarm Free Firewall ile bilgisayarınızı hacker saldırılarına karşı koruyabilirsiniz ve internet trafiğinizi denetleyebilirsiniz
                          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• demobig
                            Aktif
                            • 02 Eylül 2009
                            • 203

Aşağıdaki linkten Log in to buy ile siteye üye olup ücretsiz full sürüm 1 yıllık Ad-Aware Pro yazılımı lisansını alabilirsiniz.
                            yalnızca 2 saat süresince kaçırmayın.

Get full-length product reviews, the latest news, tech coverage, daily deals, and category deep dives from CNET experts worldwide.
                            Yemen yolu çukurdandır,
                            Karavanam bakırdandır,
                            Zenginimiz bedel verir,
                            Askerimiz fakirdendir...

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

COMODO CIS PRO 1 Yıllık (Kampanya)

Comodo Internet Security Pro 2011 bilgisayarınız için yüksek düzeyde koruma sağlayan kaliteli güvenlik programlarından birisidir. Yazılımla bilgisayarınızdaki tüm kötücül yazılımları(malware) tespit edebilir ve temizleyebilirsiniz.Yapılan testler sonucu en yüksek puanları alan firewall ile saldırıları,bilgisayarınıza giriş çıkışları kontrol edebilirsiniz.

Proaktif savunma teknolojisi sayesinde zararlı olabilecek dosyalar hemen izole edilir.Otomatik Kumhavuzu(Sandbox) teknolojisi sayesinde bilinmeyen dosyalar eğer çalıştırılacaksa sanal bir ortamda çalıştırılarak windows a zarar vermesi engellenir.Bulut tabanlı antivirüs‘ü sayesinde sürekli günceldir.Casus Yazılım taraması ile kayıt defteri veya disklerdeki spyware(casus yazılım)’leri bulur ve temizler.Windows 7, Windows Vista ve Windows XP (32-bit ve 64 bit versiyonları kullanılabilir) sürümleri ile uyumludur.

http://downloads.comodo.com/cis/down..._installer.exe

Yorum

• LAYOTİ
                                Bağımlı
                                • 04 Eylül 2009
                                • 62

Ancak bazı cd'lerin açılmasına engel olan bazı koruma proğramları sorun yaratabiliyor.Bunda var mı acaba
                                ***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***

Yorum

Working...
                                X

Debug Information