Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakmana bile gerek yok efsane 10 kesinliikle başka biri haberiniz olsun...;)mesaj bitişik çıkmış resimdeki sensinEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim resmimi koymamış hayret
resiminide maykıl yaparsa tam ben olcak..

efsane 10 alt sıradaki üye
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesaj bitişik çıkmış resimdeki sensin
efsane 10 alt sıradaki üye
kim yaw bu efsane on ?
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/members/efsane010.html
yeni üye yazmamış bi şey[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://forum.keyborsa.com/members/efsane010.html
yeni üye yazmamış bi şey
abi eski bir üyeymiş.. ben 2008 6 cı ayda keyborsadan haberdar bile değildim..
bende yeni üye olmuş sandım.. nerden bulursun böyle hortlamış üyeleri
zaten gecen seneden buyana giriş yapmamış...efsane olmuş gerçekten galiba..NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefsane 1 de var
efsanenin biri ikisi olmaz.. efsane efsanedir..

:081::081::081:
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
o nik rezerv nik olabilirEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi eski bir üyeymiş.. ben 2008 6 cı ayda keyborsadan haberdar bile değildim..
bende yeni üye olmuş sandım.. nerden bulursun böyle hortlamış üyeleri
zaten gecen seneden buyana giriş yapmamış...efsane olmuş gerçekten galiba..

bir gün aslı atılırsa efsane 10 dönebilir yoksa ne diye yazmayacağın yere nik alırsın
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
tüm forumlarda böyle üye vardır
aklıma gelmemişti zamanında yoksa 2 nik alırdım
3-4 te olabilirdi[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
efsane geri döndü olur..ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero nik rezerv nik olabilir

bir gün aslı atılırsa efsane 10 dönebilir yoksa ne diye yazmayacağın yere nik alırsın

belki borsayı bırakmıştır... zengin olupNARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
üye olduğum forumların birinden atılsam bi daha yazamam oraya[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
ben çok atıldım abi.. ama haksız yere.. birazda çenemdem..ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüye olduğum forumların birinden atılsam bi daha yazamam oraya
ama doğru bildiklerimden şaşmadım hiç..NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
Yorum