simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYine yazıyorum arçelik 5 endeks 55.Ben buradayım.3 gün geçö te olsa tahminim tutacak inşallah.

sayfa 1 madde 1
Yorum
-
küflenmiş hemide abi ; kars kaşarıENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaşarda varmı
ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
Dow neyse de, bizimkiler mal toplamak için kırk takla attılar.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT hocam bir haftalık gecikme ile de olsa DOW beni utandırmayacak.

Hadi bakalım, bol kazançlar...
Yorum
-
İnşallah dedik ya.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayfa 1 madde 1
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Bizimki açılıma takıldı.Dışarısı bozulacak diye Önce bastılar.Baktılar ki yemedi.Hayvan terli.Verdiklerini nasıl alacaklarını şaşırdılar.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow neyse de, bizimkiler mal toplamak için kırk takla attılar.
Hadi bakalım, bol kazançlar...
Yok öyle 3 köfte 25.ÇAKAL bindi tepelerine.
Yorum
-
İzlemem için DNS ayarlarını mı değiştirmem lasım.:040::040:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEklediğim videoyu izleyin, derim....
Yorum
-
futbol konusunda iyiyimdir de şu halim beş para etmez...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKazma Önder'den iyisindir.Dikilsen yeter.:081::081:
Yorum
-
@leyna ve @leyküm selam Ağaların ağası.:081::081:Hürmetler.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterS.A Ağalar
Keyifler nasıl
Şükür Allah'a.
Yorum
-
youtubeden video yüklemek için.. sadece... "id" kısmını kopyalamanı lazım..
yani genellikle...atıyorum : "LKFN65K" gibi olan kısmı .....
ozaman çıkar... linkin tümünü kopyalamayın.. ;)NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
Yorum