ENGİN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
okuyanda bir şey anlamıyor abi.ama tercüme ettirecem.i.t.ü. bir profesör var.aski yazıları tercüme ediyor.ona göstereyim cavao yazarım:081::081::081:gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokursan anlarsın............*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
hemen yaz.......brahmaputra nedir.............EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen öyle san...

itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Ersun Yenal mağdurları hoşgeldiniz efendim.SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoşbulduk Engin abi herkese iyi akşamlar...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokuyanda bir şey anlamıyor abi.ama tercüme ettirecem.i.t.ü. bir profesör var.aski yazıları tercüme ediyor.ona göstereyim cavao yazarım:081::081::081:
göster göster... oda sana göstersin....

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
ingilizce oku........türkçe yorumla..............hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokuyanda bir şey anlamıyor abi.ama tercüme ettirecem.i.t.ü. bir profesör var.aski yazıları tercüme ediyor.ona göstereyim cavao yazarım:081::081::081:itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
serdar hoşgeldin*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
pırakmapurta ... :081::081::081:gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhemen yaz.......brahmaputra nedir.............NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
ne nehri açıkça yaz..............SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternehiritibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Sağol hocam hoşbulduk Ersun yanalı mumla arıyoz...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErsun Yenal mağdurları hoşgeldiniz efendim.
SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
Ne bu cakartanın ilçesi mi.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpırakmapurta ... :081::081::081:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum

Yorum