gemici Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterToipik içi cigara içmek yassah.Hele migrosçulara daha da yassah.
napalım ippo şov yok... bugün .. tek eylencemiz sigara... :081::081:

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
ne demek o.....alacağına karşılık cip mi vermişler............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercip takmışlar yemekçi abime.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
k24k24k24EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaşar abide geldi
EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldin..hoşbuldukÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoşgeldin.
De, ramazan bitti gitti mübarek.
haber veren mi vardı sankiEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni haberi olmuş
hoşbuldukENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldin:081::081::081:
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröm,den alamayan varmı ?ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstericabet etmeyenle işim olmas artık !!!ben bi şi anlamadım.. pekiiiiiii....iyi ölü taklidi yapsakda kurtulamıyomuyuz...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertek mazaret = ölüm,dür.

***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
emir geldi......yazı yazılacak......yaz...............ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhekan yazsana sendeitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam ya akşam iyi herkes için yazmayın bir daha............
Selamlar,
İyi olduğunuzu nasılsa biliyoruz.
Yorum
-
modoko ümraniye istLAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bi şi anlamadım.. pekiiiiiii....iyi ölü taklidi yapsakda kurtulamıyomuyuz...

Yorum
-
KHANJAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterk24k24k24
hoşbulduk
haber veren mi vardı sanki
hoşbulduk
biz gittik.. forumun şekli şemali bile değişti.. anlamadınmı bi olaylar döndüğünü..

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
senin ki yaşamak mı zaten...............LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bi şi anlamadım.. pekiiiiiii....iyi ölü taklidi yapsakda kurtulamıyomuyuz...

itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
çaksana bi merci bocugemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremir geldi......yazı yazılacak......yaz...............
Yorum
Yorum