hakansahin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şimdi bende aynı duruma düştümgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterengine verdim..............kusura bakma...............artık ben de kirlendim...........
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
1.si olsun .:081::081:Belki destek olur hisseme.:040::040:ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Sen de o kadar malzeme varken zaten düşmesen şaşardım.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi bende aynı duruma düştüm

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
doğru karar.................boşuna hocam demiyorum sana...............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVazgeçtim.Kalkamam altından.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
bazan mekanik sistemlerde parçalar sürtünmekten yalama olur ya.............niye geldiyse aklıma bunu yazmak..............ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi bende aynı duruma düştüm
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
toprağamı götürcen tmo na vermeyip kaçamazsın bu seferayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim kaçak hatta gidip duruyor biride bana gitmeyen kaçak hat alsa
eyvallah abiÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.si olsun .:081::081:Belki destek olur hisseme.:040::040:
sonrada hediyesini seçsinSRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHakan imzayı değiştir
Yorum
-
değiştiSRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHakan imzayı değiştir*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
olanı dağıtıyoz ama engin illede küçük ev aleti diyip duruyorÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen de o kadar malzeme varken zaten düşmesen şaşardım.

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
sil de görelim.:081:ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhediyeler için kargo adresi kaydetsin herkes silicem
gönderici ???
alıcı
engin zart zart zart
sapla saman hıyar diyarı-üsküdar istanbulHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Elde besleyip büyütmek içindir.Yoksa inekte de var.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolanı dağıtıyoz ama engin illede küçük ev aleti diyip duruyor

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Yorum