ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
selim ağbeyin için önce dostluk gelir................baklava sıralamaya bile girmez.............yese bile resmini koyar buralara...........itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
-
aynen katılıyorum........ her ikisininkininden yiyen birisi olarak...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryemeden laf etme imamınkine.............acaip baklava bir daha güllü müllü demezsin............
aldım geldim.. pideyi........ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu selim abi yok mu canımı çektirdi.
Gidip fırından yumurtalı pide kapıp geleyim.
Herkese hayırlı iftarlar.
Vay be ramazan da bitti.
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselim ağbeyin için önce dostluk gelir................baklava sıralamaya bile girmez.............yese bile resmini koyar buralara...........

sisleri seviyorum........
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
çalıyo teli.............. layotinin.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
dadlı yok......
bende , niye geldin o zaman istanbula dedim.. gelmesede olurdu
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
hala buluşmak istiyorsanız...
ben gelirim... senol zaten bahane arıyor.. son günleri....
burak'a alo deyin biriniz........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
güllü olabilir....... bayramlaşma ve koklaşma için...
iftar , sahur arası ... serbest...... koklaşmak.....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
ASPİRİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurada , da millet arazi ...
hacı hacıyı mekkede, hasta dokturu dakkada bulurmuş, nasılsınız doktorum?
Yorum
-
Çok şükür bu günümüze ...kkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacı hacıyı mekkede, hasta dokturu dakkada bulurmuş, nasılsınız doktorum?
Senden ne haber Kaptanım ?ZOR OYUNU BOZAR...
Yorum
-
Allah bugünlerimizi aratmasın , şükürler olsun...ASPİRİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok şükür bu günümüze ...
Senden ne haber Kaptanım ?
Yorum

:kahkaha:
Yorum