bu efsane ceza mı aldı yıne
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kolay efsane olunmuyor....orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu efsane ceza mı aldı yıne
adam çifte efsane hem altında yazıyor hem üstünde , çok bile dayandı ...
nasılsın efsane , okuyorsan 2 kere tıkla ekrana
Yorum
-
selam..........
seans bitti nihayet.......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
encin ara beni............
aradım seni.. meşgule düşürdün beni.....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Saol sener kardeşim, iyilik sağlık , iş durumları hariç ; her şey güzel...sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasılsın güneysu hocam iyi misin? akşam yemekte ne var, ramazanı da bitirdik, son 3 gün kaldı bugunden sonra inşallah...
akşama yemekte güveç varmış... yan yemeklerini sormadım...
pilavda olur kesin.. çorba... sonunda da tatlı vardır %99 ihtimalle
kesin listeyi sitiyorsan vereyim...
geleceksen
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
gelemem de buharına banarım burdan artık , sofranız bereketli dualarınız kabul olsun inşallah .... Allah ağzınızın tadını bozmasın ...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaol sener kardeşim, iyilik sağlık , iş durumları hariç ; her şey güzel...
akşama yemekte güveç varmış... yan yemeklerini sormadım...
pilavda olur kesin.. çorba... sonunda da tatlı vardır %99 ihtimalle
kesin listeyi sitiyorsan vereyim...
geleceksen
Yorum
-
makarina mı var çorba mıgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryemek yazmayın ya.......zaten açım...........
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
bilemedin ...hiçbiri......hiç yemek hiç kilo prensibimiz.............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermakarina mı var çorba mı
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
Yorum