abi 30 yaşına gelip öyle harca.1 gün bile olsa büyük olayım da
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
-
Şükür Allah'a,FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdabi dabi, harçlık değil de seni harcamayı düşünüyorum, iki lokum bir fitil

hoşbulduk Trakyalım. nasılsın?
İç güveysinden hallıca işte be n'olsun.
Yorum
-
Kaç oldu, 5'te mi kaldın?EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben 10 olmadan gideyim
hadi hepinize iyi geceler...
Sana da iyi geceler.
Yorum
-
selam............
geldim eve........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
neredeydin......................maçın sonunu bile seyrettim ben..............guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam............
geldim eve........itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
senet incelemem lazım...
bu borsanın düşeceği yok..
ayu olarak beklemekten sıkıldım.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Aleyküm selam.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam............
geldim eve........
Yorum
-
hadi bayramı da gör diyeceğim ama şu harçlık işini unut, harcamak geliyor aklıma...hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi 30 yaşına gelip öyle harca.1 gün bile olsa büyük olayım da
harcarım seni

Yorum
-
maçı unutmuştum... şimdi baktım bende bitmişgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneredeydin......................maçın sonunu bile seyrettim ben..............

Telefonla görüştüm epeyce......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
aleyküm selam.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam............
geldim eve........
hoşgeldin reis
Yorum
-
güccükleri sevindirmek sevaptır.harcamak günahtırFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi bayramı da gör diyeceğim ama şu harçlık işini unut, harcamak geliyor aklıma...
harcarım seni

Yorum
-
benim durumlarda iyi gemici abigemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfnt durumlar nasıl...............
Yorum
Yorum