tşkler
BROKE 'NiN YERi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranelt:1,46 .... 20.11.2009 kapanış fiyatıdır...uzun vadede iyi iş çıkartacağı düşüncesindeyim...saygılar...
p5k12
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
düşen bir borsada hisse almak için bu acelen niye dostum...naim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm lar hocam suan alınacak hisse ne alalım hep zazar hepzara 400 aselsan var 100 anelt 1.46 aselsan 8.10 400 gsd
arkadaşlar yazılanlar benim görüşümdür
al-sat tavsiyesi değildir saygılarımla
bilgi paylaşıldıkça güzeldir ...
Yorum
-
yagan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı bayramlar...saygılar...k12BANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Broker, Kurban bayramınız kutlu olsun.
teşekkür ederim dostlar...celeb1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTüm Keyborsa Ailesinin
Kurban Bayramını kutlar
Nice huzurlu sağlıklı mutlu bayramlar temenni ederim.arkadaşlar yazılanlar benim görüşümdür
Yorum
-
açıkçası takip etmediğim bir hisse...ama endeksten farklı hareket etme potansiyeli mevcut bir hisse...yani bu hissede heran herşey olabilir...fekete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbroke,slm...sizden ricam afm sizce bu hafta ne yapabilir,alttan alım fırsatı verebilir mi?sinema sezonu için almışım malum sıkıntılı günlere girdik ne dersin endeksten farklı hareket çizebilir mi?saygılar
dikkatli ol derim...saygılar...
Yorum
-
son tangolar yapılıyor...ellerindeki malları satmak için yeni yatırımcılar borsaya çekilmeye çalışılıyor...
belki 60000 bile gösterebilirler...ama bence düşüş kaçınılmaz...
Yorum
Yorum