Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bugün AYCES te ilginç bir hareket vardı.... Kanımca sıra dışı bakalım niye böyle bir şey yapma gereği duydular ileriki günlerde anlayacağız. Düşüncemizde haklımıyız değilmiyiz anlayacaz.
bugün AYCES te ilginç bir hareket vardı.... Kanımca sıra dışı bakalım niye böyle bir şey yapma gereği duydular ileriki günlerde anlayacağız. Düşüncemizde haklımıyız değilmiyiz anlayacaz.
sıra dısı derken ?
acarmısınız hocam? tesekkurler...
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Dünkü kapanış seviyelerinde 14.90 da baya bir durdu . Yanlız 14.80 ve 14.85 alış kadamelerine baya verdiler.
garip olan bu kadar sığ bir thatada bu kadar alıcının olması mümkün değil. nerdeyse 60.000 lot üstü işlem oldu 14,80
14.80 kırılınca bir anda göçmeye başladı kağıt . 14.65 ten bizde kaçtık tabi ..
bir ara tabanlara kadar verdiler. yanılmıyorsa 13.45 e kadar fakat buradan tekrar toparladı.
verdiklerimizi tekrar 13.90 dan yerine koyduk...
Kapanış14.45
tuhaflıklar serisi
1- 14.80 de alışlara verdikçe verdiler ama kademe çok geç kırıldı. Burdan şu sonuç çıkıyor bir yandan alış girdiler bir yandanda verdiler . satış baskısı havası yaratmak için.
2-13.45 den tekrar toparlaması neyin işareti. oysaki % 9 kadar eksilere inmişti. Fakat almak isteyince de çok rahat yukarı tırmandı. suni bir satış havasımı oluşturuldu
3- seansın son bir dakikası içinde 14.10 dan 14.45 e kadar tek kalem aldılar.4.800 lot ile. Bunu neden yaptılşar anlamadım. Bu çok karışık olan kısmı.. çözemedim.
Mal almak istiyen adam niye 6-7 kademe tek kalemde çizer. belki birisi heyecandan serbest emir girdi. yada o kademeler deki malı almak istediler..
sonuç: 14,80 deki hareket ilginçti ve bilinçli yapıldığını düşünüyorum. acaba bir heyecan yaratıp malmı döktürmek istediler.
neyse göreceğiz bakalım. Düşüncelerim doğru çıkarsa tarihi zirvelerini kırıp yol almaya devam edecek diye umuyoru.
SADECE DÜŞÜNCE TABİ.. HAYAL
AYRICA AYCES sağlam bombalarımdan değildir. Ya tutarsalardandır.
Yorum