2.sini düzenleyeceğimiz organizasyonda forumdaki üyeleremizin bir araya gelerek birbirleriyle tanışmalarını amaçlıyoruz.Bu yemek ya da kahvaltı organisazyonuna katılmak isteyen üylerimiz, iletişim bölümünden bana ulaşıp katılacaklar listesine kayıt yaptırabilirler ve bilgilerini bırakabilirler.Yer ve saat konusunda listedeki arkadaşlara daha sonra bilgi verilecektir...Saygılarımla...
Keyborsa Yıllık Toplantısı / 09 Ağustos 2009 / İstanbul
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
-
09.08.2009 (istanbul)karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteragustosun 10 undan ıtıbaren senelık ızındeyım.bellı bır kısmını ıstanbulda gecırecegım.tarih belli olursa katılabılırım....sehır dısındakıler ıcın tarıh önemlı.....
Yorum
-
tabiki bir de hesap numarasıANLIK1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende istanbuldayım memnuniyetle gelirim. Tarih 09.08.2009 diye açıklandı. Yer ve saat bellimi?
Yorum
-
-
9 Ağustos 2009 Pazar günü İstanbul'da yapılması planlanan Keyborsa Yıllık Toplantısı'na katılmayı arzu eden üyeler; aşağıdaki listeye isimlerini ilave ederlerse Forum Yönetimine rezervasyon konusunda destek sağlamış olurlar.
TOPLANTIYA KATILACAK ÜYELER
-------------------------------
1. Simurg
2. ANLIK1
3. Penguen[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Kesin birşey diyemiyorum henüz..
İzine çıkma durumları var..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9 Ağustos 2009 Pazar günü İstanbul'da yapılması planlanan Keyborsa Yıllık Toplantısı'na katılmayı arzu eden üyeler; aşağıdaki listeye isimlerini ilave ederlerse Forum Yönetimine rezervasyon konusunda destek sağlamış olurlar.
TOPLANTIYA KATILACAK ÜYELER
-------------------------------
1. Simurg
2. ANLIK1
3. Penguen
yer ve saat tam belli oldumu..?
Yorum
-
valla simurg hocam bu yeri yeni gördüm 9 u yarın ama yarın içim işim vardı saati kaç acaba
ve nerde
n e yapsak haftayamı erteleseniz napsak
sölediklerim asla yatırım tavsiyesi diğildir...
hisse doğar,büyür,yaşar,ölür...bu bir döngüdür..
Yorum
-
Ramazan için de ya da sonrasında geniş katılımlı toplantı daha düzenleyebilirz...hissehunter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla simurg hocam bu yeri yeni gördüm 9 u yarın ama yarın içim işim vardı saati kaç acaba
ve nerde
n e yapsak haftayamı erteleseniz napsak

Yorum
-
okadar alengirlimi diyosu n yanisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRamazan için de ya da sonrasında geniş katılımlı toplantı daha düzenleyebilirz...
neyse ozaman bana haber verirsen sevinirim yarın için doluyum.. toplantı varsa iyi eğlenceler size
sölediklerim asla yatırım tavsiyesi diğildir...
hisse doğar,büyür,yaşar,ölür...bu bir döngüdür..
Yorum
Yorum