Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
gerçek ralliyi yarın bekliyorum tüm haftasonu dergi ve gazetelerde imkbnin pazarlaması yapılacak...
cuma akşamı seans sonunda mart ayından beri taşıdığım longlar shorta dönecek...
İkiside zaman zaman birbirini zorluyor..ama son kararı ben veriyorum..sonra ikiside beni takip ediyor.
Levent spot 100 de kamanın üst bandındayız unutma.Long devam ama tedirginim.Belki de tedirgin olmamız daha iyidir diye düşünüyorum.Bu py beni çok septik yaptı bu bir gerçek.
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Levent spot 100 de kamanın üst bandındayız unutma.Long devam ama tedirginim.Belki de tedirgin olmamız daha iyidir diye düşünüyorum.Bu py beni çok septik yaptı bu bir gerçek.
aynı kama x30 dada var..tek tereddütüm orda..
49.000 leri güçlü geçermiyiz, takip ediyorum..
Doğru tespit.
Tam anlamıyla; zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Mantık ve teknik short der. Long olmak cesaret işi. Ama hep tersini yaptıklarına göre long olan yine kazanırmı? Ben yinede long olmam, olanı cesaretinden dolayı tebrik ederim, ama piyasada olması gereken olursa neler kaybedeceğini de iyi hesaplamasını tavsiye ederim.....
Paylaşımlarım asla bir yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırımını kendi aklınca yapsın veya profesyonel hizmet alsın.
Yorum