ilk önce yukarı sonra aşağı olacaksa
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
oh be günlük al satı bıraktım cok rahatlık oldu bana..kafam rahatladı walla...sat dedi sattım..aldım cayımı yanıma şimdi takılıyorum oyle...hayat varmıs walla..Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
Bende flatlamayı düşünüyorum... Şimdiye 47.500 lerde olmamız gerekirdi..halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterflat devam.... çözebilmiş değilim bugünü.... göstergelerim kararsız...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
abi benim tahminim aşagı gidecek...ama vadeli yukarı cıkarır gibi yapıp aşağı bırakacak gene düşünüyorum ama bu numarayıda ezberlediği için herkes başka bi action yapmaya çalışıyohalojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterflat devam.... çözebilmiş değilim bugünü.... göstergelerim kararsız...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
normali aşağı gitmesi zaten.. kabaca bakılırsa grafiklere.. ama gitmiyor meret...qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi benim tahminim aşagı gidecek...ama vadeli yukarı cıkarır gibi yapıp aşağı bırakacak gene düşünüyorum ama bu numarayıda ezberlediği için herkes başka bi action yapmaya çalışıyo
zaten bu tepeyi hiç sevmedim... babasını da sevmezdim..
piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
gecen hareketi yavaşlatıyolat işte...halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternormali aşağı gitmesi zaten.. kabaca bakılırsa grafiklere.. ama gitmiyor meret...
zaten bu tepeyi hiç sevmedim... babasını da sevmezdim..
en son long poza girdiğimde 2 gün beklettiler..hala 900 puan eksiye caktiler girdiğim yerden ama bozmadım...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
Yarın AYM de görüşülecek olan CHP nin sunduğu iptal isteminin tedirginliği var diye düşünüyorum..
Ülkemiz açısından bir kırılma noktası olabilir..
Bu arada fdow 8827 -59
dow 8915 den kapamıştı..
5 ve 20 dklıklarda göstergeler güçsüz..
Yukarı çıkacak mecalleri yok..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
k16k16kutero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın aym de görüşülecek olan chp nin sunduğu iptal isteminin tedirginliği var diye düşünüyorum..
ülkemiz açısından bir kırılma noktası olabilir..
Bu arada fdow 8827 -59
dow 8915 den kapamıştı..
Yukarı çıkacak mecalleri yok..Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın AYM de görüşülecek olan CHP nin sunduğu iptal isteminin tedirginliği var diye düşünüyorum..
Ülkemiz açısından bir kırılma noktası olabilir..
Bu arada fdow 8827 -59
dow 8915 den kapamıştı..
Yukarı çıkacak mecalleri yok..
Tam o araya bi açıklama sıkıştırıverirler...
Demedi deme
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTam o araya bi açıklama sıkıştırıverirler...
Demedi deme

Ama verilecek karar gerçektende çok önemli..
Geçenlerde okumuştum..
Nabucco projesi hariç diğer bütün büyük projelerde (BTC gibi), meğerse darbe olabilir risk primi ödüyormuşuz ekstradan..
Yani önemli gelişmeler var..Yarınki bekleyiş sıkıntılı geçecektir..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
Yorum