qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gönderdiğin anda görüyorsun... Yazarsan bekleyen emrini de görürsün..qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesela ben burdan emri göndersem...çıkıp vob derinlik ekranına girsem anında görbiliyo muyum acaba
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAz sonra sizinde 50.000 niniz olacak
Leventttttt sesin çıkmıyooo... Nerdesin....
levent sabah burdaydı...işleri varmıs bugunÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGönderdiğin anda görüyorsun... Yazarsan bekleyen emrini de görürsün..
tişikkürler arkadaşlar....peki yön hakkında ipucu verdiğini düşünüyo musunuz..tdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO an durgunsa görebilirsiniz... ama işlemler çok hızlı oluyor... ben çoğunluk göremiyorum emrimi... ya da aktif alışım gelmeyebiliyor, kademe kalkmışsa... o zaman gelmesini bekliyorsunuz tabii.. Gelmeyeceğini anlarsanız, emri arttırırsınız yukarı...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
Göstergeler, buradan şortlamıcanda nereden şortlucan diyor emme,
gel de şort aç..
Adet yerini buldu..50,000 ide gördük..
Ben FNT yi arayımda bakim ne diyor..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
abi 2 gün daha bekle...dow 9 bin üstü kendine bi yer yapsın ondan sonra açarsın şortuKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGöstergeler, buradan şortlamıcanda nereden şortlucan diyor emme,
gel de şort aç..
Adet yerini buldu..50,000 ide gördük..

niye ?çünki şimdi dowun 9 bin üstüne yer yapacağını satın alıyoruz
deme ukalık yapıyo
yok öyle bişey
böyüğümüzsün sen bizim
Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
hacım sabret yaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangi delikanlı buralardan taze uzun acabilir....sakal bıyık hesabı....
japon yapıştırıcısı gibi yapışır bide sakalına bıyığına buralar
Yorum
-
Aradım..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..
Hedefleri;
XU030:54000
XU100:46000
Elçiye zeval olmazmış..Ben onun yalancısıyım..
Selamları var sizlere..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
külahıma anlatsınlar,vob hedge için türetilmiş iyi yatırım aracıdır diye. spottaki malıma istinaden aynı değerde vobda 49400 den kısaldım dün. bügün spottaki malım ekside ve bende vobda eksideyim.vob korunmak için iyiymiş,neye iyi? büyüklerin cebini doldurmak için.
Yorum
-
hocam hedge-stop-spread-hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkülahıma anlatsınlar,vob hedge için türetilmiş iyi yatırım aracıdır diye. spottaki malıma istinaden aynı değerde vobda 49400 den kısaldım dün. bügün spottaki malım ekside ve bende vobda eksideyim.vob korunmak için iyiymiş,neye iyi? büyüklerin cebini doldurmak için.
bunlar inanmadığım şeyler...
sadece huyuna gideceksin..tek gerçek olan bu...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
50.300 den kapattım ekim vadeleri flatım...
50.175 ağustos kısa...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bak ben 2 temmuzdan beri 4 kere işlem yapmışım..ben günlük al sat yapamıyorum kaybediyorum hep...
46,800 de short açmışım
46,725 de shortları kapatıp aynı yerden longlamısım...
48,275 gene short(bu işlemde zarar var..son longların %30 unu burda geri verdim)
48,550 dün long...
hepsi bu... herşey şeffaf
Yorum
Yorum