Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
saol levocuum
bu gün iyi iş çıkardım...seninde katkın var..öperim yanaklarından..
ben başlarda hep stop yüzünden kaybettim abi...o yüzden stop-spread falan gibi şeylere girmiyorum...bide günlük al sat yapmıyorum..böyle yakaladığım zaman 10 gün yapışıyorum...
en son 11 gün long ta kaldım 1500 puan aldım..allah bereket versin...yarın başka pozisyona girerken %20sini 30 unu geri bırakırım zaten...
herkese bol kazanç bu arada arkadaşlar...
bi forumda yazıyodu...alta geldim diye üzülme üste çıktım diye sevinme...gece nolca belli olmaz
saygılar
Eyvallah dostum...
Bizim gelin kız, yemeği biraz geç pişirdi ama, iyi ziyafet çektirdi..
aklıma birden,
15 dakikada 2500 çıktığımız gün geldi..
Ordada bağıra bağıra işaret etmiştim..geliyor ha geliyor diye..
teknik akıl mantık herşey short diyordu..Bu piyasa göçer diyordu..
Bir kişinin aklına uydum ve burda yazdım..Aklım mantığım herşeyim short diyor ama bir büyük lafı dinleyecem bu sefer dedim..
15 dakikada 2500 puan çıktık..ne gündü beee...
ama o gün sen yoktun..
Bundan sonra aramızdasın, önemli olan..o :081:
sn seren ,dediğin rakamı ilk verdiğinde yazmıştım gerçekleşmiş,bundan sonrası korkutuyo beni,kuzumuz bile longa geçtiğine göre.ben ve biz ne yapacağız şincik.
48600-49100 500puan full şort indirdiler, şimdide 350 geri verdiler, yarinde artı açarsa para longda varmış dicez heralde
Demekki boşver sistemi bunlar gidiyo long ol diyen bin puandan fazla aldı bugün.
Yorum