Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
şımarık bir mod tarafından şahsıma gönderilen cezayı şiddetle reddediyor, telafi edilmediği takdirde siteyle ilişiğimi TAMAMEN keseceğimi üzülerek belirtmek istiyorum !!
topiği gereksiz meşgul etmek istemiyorum... sayın yöneticiye durumu bildirdim... sonucu bekleyelim...
Konuyu anlamadan yorum yapmanın yanlış olacağını düşünmekle birlikte, sizi uzun süredir izleyen biri olarak ceza alacak bir olaya sebep vereceğinizi asla düşünemiyorum. Giderseniz çoook yazık olur.
günaydın.. kritik günlere merhaba demeye hazırlansak iyi olacak
dolar ve pariteden bakıldığında herkesce bilinen yaygın kanı 1.491 in kırılması ve tersi yönde 1.420 lerin yukarı kırılması yeni dipleri getirir fikriydi
şimdi bu olduğunda yatırımcı dövizdeki pozisyonunu daha fazla zarar etmemek için bozar mı bozar. çünkü budan sonraki ilk durak 1.32.
bu olduğunda ne olacak bir bakarsak;
2002 de gelen parayı çıkış için 2 şart vardı. bunlar imf ve ve kur. imf ile bu iş olmayacak o halde kur ve borsa ile işi bitirelim demiş olduklarını düşünüyorum
dolarda 1.45 seviyeleri çok kritik.
bir arkadaş DTH mayıs haziran verilerini koyarsa çok sevinirim
Spot 5 dakikalıkta resim netleşmeye başladı..
shortçular dikkatli olsun derim..
longcularda maliyetine göre dikkatli olsun..Onlara pek bişey olacak gibi değil ama..dikkatli olsunlar.
şımarık bir mod tarafından şahsıma gönderilen cezayı şiddetle reddediyor, telafi edilmediği takdirde siteyle ilişiğimi TAMAMEN keseceğimi üzülerek belirtmek istiyorum !!
Az önce geldim....Piyasayı anlamaya çalışıyordum....
Sayın Halojen e neye istinaden ceza verildiğini bilmek isterim.....
İşler buraya geldiyse..... Bende ilişiğimi kesmeyi tercih ederim....
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
EFG ve ekibi aylardır short olanlara kesiyorlar :(
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
Yorum