Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
120 liklere göre 850 çok şık direnç.Fakat buralarda her noktada direnç var ve ben halen 49300 lere yakalaşınca satış deneyecem.Ya da aniden dönerse 48500 altı artık benim için bariz satış işaretidir.
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
120 liklere göre 850 çok şık direnç.Fakat buralarda her noktada direnç var ve ben halen 49300 lere yakalaşınca satış deneyecem.Ya da aniden dönerse 48500 altı artık benim için bariz satış işaretidir.
Spot için 49.950 civarı trend direnci..Ondan önceki tek ciddi direnç 49.300 civarları..
ben 49.850 ye satış koydum..
gitsin diye değil...Stresimi atıyım diye
Vade başından pastada long olan diğer kısım iyice azalmış.Short halen fazla.Bu pasta işini nasıl çözecez levent?
Adamlar acaba ky nin poz açtığı her noktadan ky nin pozunu örtmek için tersi poz mu açıyor da bunu başarıyor.Pastaya göre 1078 tane diğer long var.Kalan kısım ilk beşte.Eğer cidden ilk beşteyse bu pasta neden halen oyalanıyor piyasa.Neden daha hızlı ralli
de değiliz.Şeytan bunun nneresinde?
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum