Tespit..Amaç..Endeksde yön tespiti va tahmini yapmak...
Tespit..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Her gecen gün yazarlarimiz artiyor...lider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTespit..Amaç..Endeksde yön tespiti va tahmini yapmak...
Fikir alis verisindeki artisinda getirecegi kalite yönünden Keyborsa üyelerinin sirti yere gelmez artik...
Topiginiz hayirli ugurlu olsun Sn Lider....
-
endekste yön bozuldu...sert satışlar ve olumsuz bir haftaya giriyoruz...
daha ilk yazıda olumsuz yazmak istemezdim ama durum bu...
herzaman olumlu ve güzel haber vermek dileğiyle...
(yukarı ataklar olabilir, ancak bu sadece satış fırsatı olarak düşünülebilir...)Burada yer alan görüşlerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Yorum
-
hayırlı olsun sn.lider........lider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTespit..Amaç..Endeksde yön tespiti va tahmini yapmak...sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
günlük yukarı tepkiler gelebilir, ancak yönü yukarı çevirmeye yeter milider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendekste yön bozuldu...sert satışlar ve olumsuz bir haftaya giriyoruz...
daha ilk yazıda olumsuz yazmak istemezdim ama durum bu...
herzaman olumlu ve güzel haber vermek dileğiyle...
(yukarı ataklar olabilir, ancak bu sadece satış fırsatı olarak düşünülebilir...)
görmek lazım....en azından sinyalimiz yukarı dönmeli...
ufak denemeler yapılsa dahi yakalanmayın derim...Burada yer alan görüşlerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Yorum
-

trend çok sağlam diyelim...tamam bizde bişey demedik....37400 geçilsin
trene bizde atlayalım...sonra uçalım...
aksi halde biraz daha gevşemesini beklemek daha doğru olur... derim...
(bu genel düşünce...olası ufak treydler gün içi elbette yapılabilir,ona ben karışmam...ancak ana kural derki...yakalanma...)ayrıca herkese günaydın..bol kazançlar...Burada yer alan görüşlerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Yorum
-
alt destek çizgimiz kırılmadı...ancak sistem derki..
yükseliş belirtisi yok...dolayısıyla içerde olmaya gerek yok...
risk almadan beklemeye devam...
(sistem işte... ne diyceği bellimi olur...
)sevgiler..
Burada yer alan görüşlerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Yorum
-

Yorum