46850-46475=350 puan toplam 1400 puan
Soyulmaya son
Collapse
X
-

1. Sn karınca06 20 dk lık da takip edeceğiz galiba grafiği.
Grafikteki 2. satırdaki DI+DI-grafik sıkışıklığındaki KIRMIZI VE YEŞİL ÇİZGİNİN BİRBİRİNE OLABİLDİĞİNCE PARALEL YAKLAŞMASI ANLIYORUM doğrumudur? ikinci bir şart da sanırım bu sıkışıklığın 30 üzerinde olması gerekli. iki grafik çizgisi birbirine yaklaşmış ama 30 un üzerinde olmazsa işlem yapmayacakmıyız acaba?
2. Grafikteki 3. satırı şekli nasıl yorumlayacağız acaba?
3. Örneğin long yaptık ve 200-300 puandan sonra fiyatlar aşağı dönme eğilimini gösterdiğinde, grafikten kar alma noktamızı belirleme imkanımız nasıl olacak acaba? kısaca bilgi verirseniz sevinirim.
Yorum
-
1-sıkışma fıyat grafıgı uzerındekı ortalamalarda oluşacak.
2-3.satırı fıyat grafıgı uzerıne atacaksınız fıyatla kesıstıgı yerde kar alma noktamız olacak.
3-her pozısyondan kar elde etmek mumkun degıldır ustekı sartlar gerceklezmesse aldıgımız fıyattan veya en az zararla stop etmek.
Yorum
-
ıkı gundur volatıl pıyasa ve sıkışma yok işlemde yok sısteme göre...sistemı takıp etsem ayda en az 2500 puan alırım ama artık sıkıcı geldıgı için ve takıbı zor oldugu için diğer ındıkatörlerle işlem yapmaya devam edecegım ve mumkun oldugunca buraya yazacagım.
umarım başarılı olurum...
Yorum
-
arkadaşlar bırı kazanır bırı kaybeder parasını seven bu pıyasaya hıc gırmez...ama göruyorumkı bazı seyler dalga konusu olmuş....
herkesın kaybedene moral verecegıne keykafede gördugum tersıne zevk alınıyor alın tum mısketler sızın olsun ben oynamıyorum......
bugune kadar bılgılerını esırgemeden paylaşan tum abı ve ablalarıma tşk ederım.....
Yorum
-

bu grafık bana derkı ya yukarıya cadı ablanın dedıgı gıbı cok yolumuz var yada nu ile gösterge tepeyı onaylamıyor kendımızı aşagıda buluruz....
hangısı dıye sorarsanız herkses yukarıya ınanmaya basladı abd de vade sonuda bıttı endeksı bıraz yukarıya alarak yukardan shortlarlar gıbıme gelıyor 9000 göstermelık kırılabılır...
yön aşagı dıye dusunuyorum...
Yorum

Yorum