Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn karınca06;
Bu sistemi herhangi bi hissede de uyguyabilirmiyiz?
ben bi kaç hissede uyguladım sonuç güzel...yalnız d+ 30 u geçen hisse bulmak kolay değil bulsak ad yetişemiycez gibi bi izlenim edindim....
Bi de bu şartların gerçekleşmesi için ortalamaların mutlaka sıkışmış olması gerekiyo mu yoksa 50 günlüğü yukarı kırması ve d+ 30 yukarı kırması yeterli mi?
Son olarak; bunu expert advisorda al sat veren bir sistem halinde formülize etmemiz mümkün müdür?
sn mgatsby
benım uyguladıgım asıl gösterge ortalamaların sıkışmasıdır bunun nedenıde buyuk bır ıhtımal sıkışma oldugunda pıyasanın yatay oldugunu anlayoruz ve bu sıkışmanın sonunun mutlak bır yöne hareket olacagıdır.sık işlem yapmaktansa az ve öz işlem yapmayı ve ayda toplayabıldıgım kadar puan toplamayı hedeflıyoruım.50 bırımlığı yukarı kırmasıda alım fırsatı olabılır ama yukarıdakı 100 ve 200 bırımlık göstergeler kuvvetlı bır dırenc halıne gelmış oluyor.ama toplu bır halde olursa bunların hepsı toplu bır sekılde kırılmış oluyor..pıyasada hareket yok aslında hareketlı bır pıyasada vobda daha fazla puan alabılırım.
göstergelerı gapla atlattılar...46200 kırılırsa 46250 stoploslu kısa acılabılır....veya babaların yanında olmak ısteyenler 46200 stoplu long acılabılır...
ekran başında olamayacagım için bugun flat takılacagım...
sısteme göre çizgiler ayrılıyor ve yon yukarı gosterıyor yalnız dow engelı var dow yukarı tepkı verebılırse yarın guzel bır gun olabılır..46650 den long bakalım kar yazabılecekmıyız...yarın ola hayrola......
Yorum