Bir ben mi kaldım formasyonu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
yalnız bundan once ne vardıANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
%20 olmasa da %19 olmus

bu grafıklerı neden alıntılıyorum
fılmın devamını cevırmek ıcın
kadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
-
Sn. ANIL,
Hoş geldiniz. Varlığınızla bizleri mutlu ettiniz.
Gelişinizle Keyborsa üyeleri titiz incelemelerin ürünü paylaşımlarınızdan, isabetli yorumlarınızdan faydalanma imkanına kavuştu. Sayenizde üyeler X ve 0’lardan oluşan Şekil Grafikleri ile tanışacak, hangi hisselerin MACiDe’ye kur yaptığından haberdar olacak.
Mevlam işinizi kolay kılsın; başarılarınızı daim etsin.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Hoşgeldiniz, başarılar dilerimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum
-
-
sayın anıl
L grafıklerın kırılması ıle bırcok kagıdın %100 e yakın kar bırakacagından bahsedıyorduk
L nın yatay dırenclerı eskı kanalların alt bandına goturur demıstık
subat ayı
demıstınız
---------------------
selamlar sayın anıl
L grafıklere ornek olarak
vesbe yı de vermıstınız ve su an yatay alt kanal bandına doğru hareket edıyor yanı 2,5 sanırım ?????? halen takıp lıstenızde mı ?
saygılaryatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11
Yorum
-
L yapanlar parsn,rysas,tekst,gusgr ve daha bir çokları takip etmeye değer...spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın anıl
L grafıklerın kırılması ıle bırcok kagıdın %100 e yakın kar bırakacagından bahsedıyorduk
L nın yatay dırenclerı eskı kanalların alt bandına goturur demıstık
subat ayı
demıstınız
---------------------
selamlar sayın anıl
L grafıklere ornek olarak
vesbe yı de vermıstınız ve su an yatay alt kanal bandına doğru hareket edıyor yanı 2,5 sanırım ?????? halen takıp lıstenızde mı ?
saygılar
Yorum

Yorum