0,76 da yazdıgımız parsan ne olmus sn nur
Bir ben mi kaldım formasyonu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0,76 da yazdıgımız parsan ne olmus sn nur
1.70 hedef demiştin ya.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertıre e bukadar baskı nıye merak etmeye basladım
aslında merak etmıyorum
sadece paylasmak ıstedım
e ...y ye yaklasırsa degısırım
Bir zamanlar Deniz yat.ort.almıştım yeni.
Eskiyle birleştiği gün birden 300 tl.fark kazanmıştım.
Şu andaki t....yeniyle aynı film için izliyorum
ya tutarsa.
Yorum
-
Hocam grafikle destekleseydiniz keske su yazdiklarinizi....ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun borsada faklı bır mum grafık olusuyor
max goren ve mın ıle orta kapatan hatta mıne yakın kapanıs yapan
bır mum
Yorum
-

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam grafikle destekleseydiniz keske su yazdiklarinizi....
Eskilerde bir grafik var ki?
dün gördüm
Yürek selanik bende şu an.
onun için spor his.bakıyorum
sadece bakıyorum
Yorum
-
kadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
-
ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun borsada faklı bır mum grafık olusuyor
bır mumANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam... Simdi ilk mesaji nasil algilamamiz gerektigini aciklayacak ANIL hoca... Benim gibi cömezlöerde ona göre islem yapacak...
Yorum
-
ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun borsada faklı bır mum grafık olusuyor
bır mum
16:23EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTamam... Simdi ilk mesaji nasil algilamamiz gerektigini aciklayacak ANIL hoca... Benim gibi cömezlöerde ona göre islem yapacak...
ıle olusan mum

KAYAN YILDIZ AYI FORMASYONU
Künye:
İki çubuklu formasyon. Güvenilirliği az. Gösterdiği yön aşağı. Oluştuğu andaki trend yönü yukarı. Piyasada dönüş sinyali. Teyit kesin gerekli.
Tanım:
Kayan Yıldız Ayı Formasyonu fiyatların bir zirveye yaklaştığını gösterir. Şekil olarak isminin de belirttiği gibi kayan bir yıldıza benzer. Kayan yıldız bir önceki gövdeden aralıkla ayrılan uzun yukarı kuyruklu küçük bir mum gövdesidir.
Tanınma Kriterleri:

1. Piyasa yukarı yönlü bir trend içindedir.
2. İlk gün beyaz bir mum görülür.
3. Bunu ikinci gün ilk günkü gövdenin içinde kalan bir Doji izler. Doji'nin kuyruklarının gövde tarafından kapsanması gerekmez ancak kapsanırsa sinyal daha güçlü demektir.
Açıklama: Kros Hamile Ayı formasyonu yukarı gidişin sağlıklılığı hakkında bir soru işaretidir. Piyasa yukarı gitmektedir ve ilk uzun beyaz mum bunu teyit eder. Ancak Doji'nin ortaya çıkışı yukarı gidişin devam etmeyeceği sinyalini verir.
Önemli Noktalar:
Hamile Ayı Formasyonu önemli bir dönüş sinyali olmayabilir ama Kros Hamile Ayı Formasyonu önemli bir dönüş sinyalidir. Elinde senet tutanlar uzun beyaz çubuktan sonra oluşan Doji'yi dikkate almak zorundadır çünkü Kros Hamile Ayı Formasyonu zirveleri önceden haber vermede etkili bir sinyaldir.
Üçüncü gün yukarı trendin aşağı döndüğü teyit edilmelidir. Teyit siyah bir mum, aşağı yönlü bir aralıkla açılış veya dünkü kapanışa göre daha düşük kapanış şeklinde olabilir.kadıfenın luksu
ZARALI
Yorum
-
kayıp dusmeyelım dıkkat demek ıstenıyor
ve bu kapanıs ıtıbarı ıle deıl
kapanıs kırmızı renk de olabılır
14:42ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksı endeksten korkuyorum cunku dax 3 ay once bahsettıgım dırence yakınkadıfenın luksu
ZARALI
Yorum

Yorum