nihai tepe olarak 29.600-29.800 bandı takip edilmeli....
Döngüler,Benzerlikler ve Fibonacci
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dip/tepe analizine göre sert düşüşler kapıda... 30bin stoploss olmak üzere...
önce 22.583'ü aşağı geçecek bir hareket, akabinde kasım 2008 dibi olan 20.912'yi kıracak ikinci bir düşüş dalgası beklentim mevcut...
piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
29.896 en yüksek görülerek büyük ihtimal rallideki balon hareketi de sona erdi... 96 puan yanıldık ....halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternihai tepe olarak 29.600-29.800 bandı takip edilmeli....
uzun ve bıktırıcı düşüş trendleri sırada.... hayırlısı olsun...
nihai dip 20.912 altında oluşacaktır... bu noktanın üzerindeki hiçbir dip oluşumunu inandırıcı bulmam...
herkese bol şanslar...piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster29.896 en yüksek görülerek büyük ihtimal rallideki balon hareketi de sona erdi... 96 puan yanıldık ....
uzun ve bıktırıcı düşüş trendleri sırada.... hayırlısı olsun...
nihai dip 20.912 altında oluşacaktır... bu noktanın üzerindeki hiçbir dip oluşumunu inandırıcı bulmam...
herkese bol şanslar...
Sn Halojen
bende aşağıdaki gibi 3 ihtimalli birşeyler çizdim ama
gerçekten Krizlerin bitimi 6 ay önceden borsalar tarafından satın alınıyorsa, benim aşağıdaki grafikte seçeneklerdeki B yeni destek olarak çalışacak olursa Yükselen dipler oluşabilme ihtimali olurmu diye düşünmeden de edemiyorum.
Zaman en doğrusunu zaten önümüzdeki süreçte gösterecek ama yinede şartlanıp belirli seviyeleri beklemektense her zaman dikkatli olmak daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Piyasada kalıcı olabilmemiz için Hiç bir alternatifi gözden kaçırmamamız gerekir.
Selamlar.
Bear_Bull Nickli Üyeden AlıntıSeçenekleri alalım.
önümüzdeki vadeye az kaldı
A>
B>
C>
Grafiği net görmek için mutlaka büyülterek bakınız.

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
sn.bear_bull öncelikle teşekkürler....Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Halojen
bende aşağıdaki gibi 3 ihtimalli birşeyler çizdim ama
gerçekten Krizlerin bitimi 6 ay önceden borsalar tarafından satın alınıyorsa, benim aşağıdaki grafikte seçeneklerdeki B yeni destek olarak çalışacak olursa Yükselen dipler oluşabilme ihtimali olurmu diye düşünmeden de edemiyorum.
Zaman en doğrusunu zaten önümüzdeki süreçte gösterecek ama yinede şartlanıp belirli seviyeleri beklemektense her zaman dikkatli olmak daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Piyasada kalıcı olabilmemiz için Hiç bir alternatifi gözden kaçırmamamız gerekir.
Selamlar.
yükselen dipler mevzuu şimdilik pek ihtimal vermediğim bir konu.. tabii her olasılığı düşünüyorum trade ederken..belirli kurallarım vardır.. körü körüne hiçbir yönde ısrarcı olmam, hele sözkonusu vob iken..
şimdilik aşağı yön için kriterlerim sağlanmış durumda... pztesi yada daha sonra 30bin üzerini denemesi durumunda bile öngörümün zayıfladığını düşünürüm... ya da 29611 üzeri günlük kapanış yapması bile senaryomu gözden geçirmem için yeterlidir... bu durumda stoploss çalıştırıp tekrar grafiklere bakmak gerekecektir...
fakat çoğunluk iyimser bir bakış açısına sahip doğal olarak... endeks ne zaman yükselen dip yapmaya başladıysa (20912 ve 22583) düşüş trendi sona ermiş geçmişte...
acaba şimdi farklı birşey olmasın ?
bu son iki dibi diper boğa dipleriyle karşılaştırıyorum ve bir türlü bu yükselen diplerin çalışacağına kanaat getiremiyorum...piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
piyasanın güzelliği de bu sn.pazer... herkesin kendince geçerli sebepleri oluyor farklı yönler için bile...Pazer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremeklerinize saygım var.....
lakin trend dönüşümü varken.....
halen daha dip beklemek.....
çöküş beklemek.......
.....
stop bölgem bellidir...geçilirse revize olacak pek tabii görüşüm de...piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
hoşgeldiniz efendim...marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn halojen, hakettiğiniz değerin verildiği yerde buldum sizi...
sıkı takipçinizdim
devam...
saygılarımla...
bu forum bir harika... nazar değmesin....
piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
evet 28.700 civarları aşağı kırıldıktan sonra direnç olarak çalışıyor.... stoploss bu noktaya çekildi...halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaatlik grafikte, şelale öncesi OBO oluşumu mümkün....
28.676 aşağı kırıldığı anda stoploss olarak burasını takip edeceğim....
şimdilik stop noktası 30.000....

plana uygun hareket var...piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum

Yorum