sn mordak size katılmamak mümkün değil.
Döngüler,Benzerlikler ve Fibonacci
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yarinki strateji ne olmalı ?
Yine her iki yönede pozisyonu olanlar için son derece zor bir gün. stresli.
PY denilen güç için altın tepside sunulan bir armagan , çok ihtiyacı olmasada.
Yarin final olabilirmi ? , şartlar çok uygun. nedenmi ?
1- Merkez bankası faizleri indirdi , bitmeyen demoklesin kılıcı imf curcunası ve global gücün bütün dünya piyasalarında tek elden çizdigi 3.5.5 yükselişi.
2-Bugünün akşamından kısaları bir panik sarmış olabilir Sabah açılışı ile stopları çalıştırmaya başlayacaklardır .
3- Uzunlar daha daha yukarı piskolojisi ve trene son anda binecekler de + bonusu ,
4- Bu durumda AKILLI para ne yapacaktır ?
.....a-oluşan panik ortamında kısaları her kademeden stoplayacaktır.
.....b-Mümkün olabildigi ölçüde uzunlara satış fırsatı vermeyecektir.
......c- Öyle bir gün yaşayabilirizki en yüksekten açıp en dipten kapayabiliriz.
Peki ne yapmalı ?
Yine sakin heyacan yapmadan düşükten kapatma şansı olursa yukardan açmak üzere kısaları kapatıp zirvelerden kısalmak ( 50000 üzeri ) ,
Uzunlara satış ve stop şansı vermeyebilecekleride unutulmamalı.
Çok amatörce bir öngörü , bunuda hatırlatayım.
Yorum
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mordak size katılmamak mümkün değil.
valla para kazanmak bu kadar zor değil.....bıktım bu salaklarla uğraşmaktan....
tüm pozisyonlarım düşeceğini bile bile kapatılmıştır...artık özgürüm.....
hem işime hem piyasaya bakacağım...üstüne kazanıyorum...
tüm dostlara bol kazançlar.........
Yorum
-
dünkü en yüksek 38.322....halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın için takip edeceğim aralık 38.300-38.600...

bu senaryo mantıklı geliyor... aynı aralığı izlemeye devam... bugün de test edilir, ve vereceği tepki dünküne göre daha şiddetli olursa dikkat etmek lazım...
38.617 stoploss....piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
Borsa geleceği alır, peki bizimki şimdi neyi alıyor,
Yılsonu en az 50 milyar olacak bütçe açığını mı?
Bu açığın kapatılması için sıkıştırılacak piyasayı mı, ki ne kadar işe yarayacağı da şüpheli..
Yıl sonuna doğru mevsimlik etkilerin ve daha bir kaç etkinin de makyajından kurtulacak tarihi yüksek işsizlik verilerini mi?
vs.... vs.... vs....
Bu durumda hisse alanlara ben asla almayın demem herkes kendi kararını verebilir Allah boşuna akıl vermemiş; ama sonra forum safyalarına salya sümük ağlayarak oraları ağlama duvarına çevirmesinler lütfen, geçmişte bunu çok gördüm ben...
Ama ezber bozuldu artık ağlamak yok değil mi?
Bu manyak piyasada olmamanın rahatlığını yaşıyorum, dohol'de yaptığım gibi fırsat bulursam vur-kaç yapmaktan başka işim olmaz...
tatilin keyfini çıkarmak lazım...
Yorum
-
max 38.378 ile beklediğim aralığa çarpıldı ve bant direnç haline geldi..halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın için takip edeceğim aralık 38.300-38.600...
40bin altında krizde 2nci dalga riski var olacaktır...
fakat,tahminen son bir atakla 38.877'ye çıkıp bu 3lü ralli sendromunu sona erdirecek...
balonun da balonunu yapmak üzere 2-3 seans içinde tekrar yukarı hareketlenme mümkün...
çift balon çok ender rastlanan bir formasyondur... herşeyiyle şu son 4 aylık trend tarihe geçecek nitelikte...

açıkça görülmektedir ki, rallilerin katettikleri mesafe gittikçe azalmaktadır..
1nci ralli.. %28.84
2nci ralli.. %24.10
3ncü ralli.. %13.39 oranında prim sağlamıştır..piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
dikkate değer bir benzerlik daha... alçalan takoz zamansal açıdan ne denli büyük olmuşsa, formasyon sonrası sıçrama da o denli büyük olmuş...
şimdilerde de benzer hal almış....büyük bir atağın hemen öncesinde sanki....
usd günlük grafik...

imkb için 38.877 hedefini beklemeye devam...piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
İMKB100'de kamalar dans ediyor, yarı finaldeyiz, finale az kaldı...
Şimdi aklıma şu geldi kamaların büyüklüğü hasarı arttırır mı acaba?
Ben %50-50 diye düşünüyorum, gerçi bu piyasanın ne yapacağı da belli olmaz ; ama düşmemeye alışanlar çok kötü avlanabilir gibime geliyor...
Yorum
-
Sn. T.Şengöz'ün 21 Temmuz tarihinde yayınladığı imkb/usd benzerliği de dikkat çekici...
piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
Sn. Halojen, sizin gibi değerli birini forumun kaybetmesi çok yazık olacaktı. Devam ettiğinize/edeceğinize inanıyorum ve eğer bugün dönüş günü ise size tebriklerimi iletmek isterim. Bu mesajı yazarken günün en yükseği 38.857. Cevap vermek zorunda değilsiniz ama short pozisyonlarınızı açtınız mı? Sadece meraktan... Başarılar dilerim.
Yorum
-
evet 49.000 maliyetli kısa pozisyon tutuyorum geceye....optra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Halojen, sizin gibi değerli birini forumun kaybetmesi çok yazık olacaktı. Devam ettiğinize/edeceğinize inanıyorum ve eğer bugün dönüş günü ise size tebriklerimi iletmek isterim. Bu mesajı yazarken günün en yükseği 38.857. Cevap vermek zorunda değilsiniz ama short pozisyonlarınızı açtınız mı? Sadece meraktan... Başarılar dilerim.
spotta 39.500 stoploss olmak üzere... stop'u geniş tuttum, zirve ihtimali olması nedeniyle... herkes kendi risk anlayışına göre ayarlasın lütfen.. şakaya gelir seviyeler değil buralar...
39.500 geçilirse artık zaten söyleyecek birşeyim kalmıyor... geçilemediği takdirde 3 aylık bir düşüş trendi bekliyorum... bu arada da biraz dinlenmeyi planlıyorum...
umarım dibi de yakalarız... tekrar görüşmek dileğiyle..piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum

Yorum