Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sorum var;20912 altında gelişecek dibin boga kriterlerine uygun olması gerekliliginden bahsetmişsiniz yukardaki mesajlarınızdan birinde..boga kriterine uygun dip nasıl olur,gelişimi nasıldır??
sorum var;20912 altında gelişecek dibin boga kriterlerine uygun olması gerekliliginden bahsetmişsiniz yukardaki mesajlarınızdan birinde..boga kriterine uygun dip nasıl olur,gelişimi nasıldır??
her şeyin başı sağlık....önce sağlık olsun.....aceleye gerek yok....yeri gelince anlatır elbet abimiz sağlıklı dipleri....
beni mazur görün fakat sorunuza yanıt verdiğim takdirde sistemimi de deşifre etmiş olacağım.. bu yüzden sadece sonuçlarını paylaşmak durumundayım...
beni mazur görün fakat sorunuza yanıt verdiğim takdirde sistemimi de deşifre etmiş olacağım.. bu yüzden sadece sonuçlarını paylaşmak durumundayım...
anlayışla karşılayacağınızı umarım...
estagfurullah,özel bir şey olmadıgını düşündügüm için sormuştum.size özel olan bir konuda tasarruf ve keyfiyet elbette sizindir,sizi bu açıklamayı yapmak durumunda bıraktıgım için lütfen siz beni mazur görünüz..
saygılarımla..
26.000-26.200 aralığı hayli kritikleşti.. bu seviye aşılamazsa ralli hedefine (27.200) gidememiş olacaktır ki, bunu daha önce ekim 2007 (zirve) ve nisan 2008'de yaşadık... sonu pek iyi olmadı.....
son 2 döngü içinde yer alan ABC kalıplarının detaylandırılmış şekli..
(grafikte göstermeyi unutmuşum, B ve C dalgalarının her biri de kendi içinde 3 dalgalı ilerledi)
sn halojen, elinize ve beyninize saglik insani okurken urperten analizler. ben bugun okudum tamamini daha bir guzel oldu geri gelerek olan olan olaylarida gormek.
tesekkurler.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sunu sormak istiyorum sn halojen burasi tepe ve hicbirsey rastlanti degil tezine bagli olarak. obamanin gelisi, imf anlasmasi onumuzdeki haftalarda hic etki olumlu yapmayacak diyorsunuz teknik olarak.
ikinci sorum tekrar 20 binleri gormek icin kotu seylerinde olmasi yada tezgahlanmasi gerekiyor yurt ici ve disi. cikarimi yanlis sayilmaz sanirim.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sunu sormak istiyorum sn halojen burasi tepe ve hicbirsey rastlanti degil tezine bagli olarak. obamanin gelisi, imf anlasmasi onumuzdeki haftalarda hic etki olumlu yapmayacak diyorsunuz teknik olarak.
ikinci sorum tekrar 20 binleri gormek icin kotu seylerinde olmasi yada tezgahlanmasi gerekiyor yurt ici ve disi. cikarimi yanlis sayilmaz sanirim.
sn.Dantes öncelikle teşekkürler...
aslında ekonomik gelişmeleri ve beklentileri takip etmiyorum açıkçası.. imf ile anlaşamama haberi ya da anlaşma ile birlikte düşen trendde bir tepki yapabilir diye düşünüyorum.. obama'nın piyasalara pek bir etki edeceğini zannetmiyorum..
evet, çıkarımınızda haklısınız... pek iyimser değilim... son yapılan 2 majör dip (20.912 ve 22.583) sağlıklı değildir... aşağı geçilmelerini bekliyorum...
27.274 hedef idi... 27.180 max görüldü... sert satışla karşılaştı...
25 mart'ta verdiğim aşağıdaki tepe hesabı tutacak mı acep?
ilk dalga : 24.040-22.583 = 1.457
1.457 * 3,22 = 4.691
katedilebilecek olası tüm mesafe :22.583+4.691 = 27.274 ..bulunur...
bu noktanın 9 şubat 2009 (27.131) tepesine hayli yakın olması da dikkat çekici
1 kelime 1 işlem gibi oldu ... bu kadar basit mi bakalım hep beraber izleyeceğiz... ya tutarsa misali
sn halojen 44 mesajda 27.200 demissiniz zaten 27180 goruldu cok iyi bir ongoru. artik dowa pek katilmiyor kirmizi bana yakisir diyor gibi.limon sıkmıs olmak istemem bu derin ve guzel ongorulere ama tepe gorulmus gibi duruyor bence.(sizi okumadan once aslinda imf ve obama yuzunden daha gider bunlar diye dusunmekten kendimi alamiyordum acikcasi)
sn halojen 44 mesajda 27.200 demissiniz zaten 27180 goruldu cok iyi bir ongoru. artik dowa pek katilmiyor kirmizi bana yakisir diyor gibi.limon sıkmıs olmak istemem bu derin ve guzel ongorulere ama tepe gorulmus gibi duruyor bence.(sizi okumadan once aslinda imf ve obama yuzunden daha gider bunlar diye dusunmekten kendimi alamiyordum acikcasi)
herşey olabilir tabi, sığ bir piyasamız var... önceki ralli oranlarını kullanarak hedefi belirledim.. son 4-5 senedir pek sekmedi bu method... tabi hata riskimiz her zaman mevcuttur...
bol şanslar..
Yorum