Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Şimdiye kadar TV'lerde hisse alın diyen yoktu, bugün bakıyorum da ağız birliği var, neredeyse herkes hisse alın diyor, bunlar almayın dediklerinde alarak 1'i 3 yapmıştım, dedikleri gibi belki de doğru çıkar, piyasa yükselmeye devam eder ancak benim bu endekste riske sokacak param yok.
Şimdiye kadar TV'lerde hisse alın diyen yoktu, bugün bakıyorum da ağız birliği var, neredeyse herkes hisse alın diyor, bunlar almayın dediklerinde alarak 1'i 3 yapmıştım, dedikleri gibi belki de doğru çıkar, piyasa yükselmeye devam eder ancak benim bu endekste riske sokacak param yok.
artık söyleyecek şey bulamıyorum gerçekten... aşırı dengesizlikler var..
değindiğiniz gibi, böyle bir piyasada para riske etmek çok mantıksız... normal değil hareketler.. tam anlamıyla bir ayı rallisi...
Endeksteki benzerlik bozuldumu.Ben de Dolar-TL de yön arıyorumda.
saygılar abi.
Pztesi'nin önemli olduğunu belirtmiştim...hem borsa hem de döviz için kritik bir gün olacak... benzerlikte de az da olsa hala umudum var... 37.500 geçilirse tamamen bozulur ama...
vob 60 dk.... mekanik sistem günü AL'da kapattı.. pek de güvenilir bulmadım açıkçası... izleyelim...
ummadık sinyal baş yardı... 3500 puan artı..
fakat pztesi yüksek ihtimalle kısa pozisyon açıp, gelecek düzeltmenin boyutuna bakacağım... tabi gelirse...
spotta sonraki önemli direnç 37.500'de...
vob muhtemelen pztesi günü bugünkü en yükseğini (47.325) geçecek... ama tutunması düşük olasılık... dolayısıyla bu seviye üzerinde kısa denemeleri bana göre mantıklı...
fakat pztesi yüksek ihtimalle kısa pozisyon açıp, gelecek düzeltmenin boyutuna bakacağım... tabi gelirse...
spotta sonraki önemli direnç 37.500'de...
vob muhtemelen pztesi günü bugünkü en yükseğini (47.325) geçecek... ama tutunması düşük olasılık... dolayısıyla bu seviye üzerinde kısa denemeleri bana göre mantıklı...
iyi tatiller....
nasılsın kaptan?
görüşemedik bu aralar....fırsatlar güzel güzel oluşuyor gibi.......
ummadık sinyal baş yardı... 3500 puan artı.. bunu güzel demişsin....
umarım keyifler yerindedir.....beni sorarsan gemi limanda biz geziyoruz....
bu arada mangallar paso yanık bekliyor haberin olsun.....2-3 balık atalım artık rakının yanına....
Ben İMKB'yi TİTAN'a benzetiyorum artık, riskli olmasına rağmen son bir haftada alanlar genelde kazandı,ben de takip ettiğim senetlerde bir %10 kadar kar kaçırdım, ama bu son haftada piyasada olsaydım baya bir stresli olurdum bu yüzden bu hareketi hiç umursamıyorum, yalnız TİTAN100 saadet zinciri ne kadar yukarıdan koparsa o kadar sert vurur, dikkat etmek lazım....
Bakalım daha ne kadar gidecek bu piyasa , bu arada harekete katılıp kar yazan herkesi tebrik ederim, risklerinin karşılığını alıyorlar...
üstteki senaryo işliyor gibi... hacimli dönüş oldu...
vob 60 dklık sistem 47.525 SAT sinyali geldi....
istedikleri kadar maniple etsinler, piyasayı kapatsınlar... sinyallere engel olamıyorlar... son al sinyali getirisi 4.000 puan...
spot günlükteki orta vadeli al sinyali sürüyor... fakat karar anına yaklaşıyoruz...
kaptan yırtsalar bir yerlerine olacak bu....sadece py nin donu yırtılacak.......şaka bir yana...yeni vade 48700 stop gelsinde stop ettirsin sevgili py....;)
bu arada mangal pehhh deli yanıyor.....köz haline geldiğinde tam adanalık olacak....sumaklı soğan yanında hemen hazır....
Yorum