Vob Altın Kontratları

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bear_Bull
    Spread Trader
    • 09 Şubat 2009
    • 773

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Bear Bull

Vob yönetimi senin katkılarını göz ardı etmemeli bence... Altın tahtasına ilk el atanlardan birisin benim bildiğim
    ilk zamanlarında bile vade kapanana kadar en az 1 - 2 kontratta olsa işlemlerim oluyordu doğru.

Yukarıdaki haberide MSN den bir arkadaş verdi VOB.ORG.TR de yazmışlar işlem çoğalmıiş diye.
    sana plaket vermeleri lazım diyo.
    adamlar beni 100endex te işlem yapıyorum diye incelemeye aldılar
    oranın derinliğini bir arttıramadık.:040:

selamlar.
    Bol kazançlar.
    Last edited by Bear_Bull; 14 Mart 2009, 23:56.
    Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Linda
      Yeni Üye
      • 13 Mart 2009
      • 0

Dünyalıların beklediği muhteşem OBO çalışacakmı?

http://www.resim-yukle.gen.tr/images...5835du89k2.png
      ben önce bu OBOnun,
      Yoksa görmemezlikten gelinen bu OBO mu çalışacak?

http://www.resim-yukle.gen.tr/images...5q602ojxpq.png
      sonra da bu TOBOnun çalışmasını bekliyorum.
      ama bu obo boo diyerek çalışmamaya karar verebilir, 900 altını pek beklemiyorum...
      al/sat/tut/boru değil, öz be öz alın terli kendi fikrimdir, fikirlerim her an değişebilir, yatırım tavsiyesi değildir!..
      Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz!..
      GS: Remember - it is easier to ride the trend then to bet against it.

Yorum

• NUNU
        HAS AYU
        • 28 Şubat 2009
        • 130

catedral, kankim, gel vazgec bu altin kontratlarinda kisalama sevdasindan. bak 29 yil yaslanmissin..
        Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          catedral, kankim, gel vazgec bu altin kontratlarinda kisalama sevdasindan. bak 29 yil yaslanmissin..
          Ara sıra sakıncası mı var?
          Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
            TATLI CADI
            • 26 Şubat 2009
            • 897

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kankicim .. Altın long mu short mu karar vermek için yalnızca ons altının yükseliyor olması çok fazla bir şey ifade etmez..

Seçimden önce yabancıya dövizin ne kadardan peşkeş çekileceğine de karar vermemiz gerekiyor..

Estetik denen bir mucize var bilmiyormusun kız sen

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
              TATLI CADI
              • 26 Şubat 2009
              • 897

Ocak ayından başlayan dolardaki yükselişin tam olarak 38.2 geri alım seviyesinde kapattık .. %50 düzeltme seviyesi 1.65.. 61.8 düzeltmesi ise yaklaşık 1.61 seviyelerine geliyor.. Bunun altına sarkma ihtimali mümkün olsada 1.60 seviyelerinde doların kısa bir sürede olsada (özel durumlar hariç) stabile olacağını düşünmekteyim..

İyimserleştim mi? Hayır.. Fakat hükümet seçime yüksek dolarla girmemek için elinden geleni yapacak düşük dolarla yabancının çıkışına da kolaylık sağlacaktır.. Ne de olsa artık herşeyimizi yabancıya teslim ettik..

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

Yukarıdaki dolar projeksiyonuma göre ...

Ons altın 1000 dolar olsa 1.65 doları düşünsek... Bizde altın fiyatı yaklaşık 53.000 lere gelir ki.. Bu da çok büyük bir risk değildir..

Altında OBO nu çalışacağını düşünürsek... Ortalama ons altın 900 dolar yine 1.65 alırsak.. Bu seferde altın fiyatı yaklaşık 48.000 lere gelir..

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

Bu cuma yani 20 mart Amerika da vade sonu.. Hatta sanıyorum ki senede 1 kez olan türden tüm füçur piyasalarında vade sonu olacak.. Bu konuda kankimden yardım ve bilgi bekliyorum..

Bu durumda muhtemelen ons altında yukarı bir atak yapacaktır..

Bizde de doları dikkatli izlemek gerecek..

Yorum

• Bear_Bull
                    Spread Trader
                    • 09 Şubat 2009
                    • 773

Estetik denen bir mucize var bilmiyormusun kız sen
                    Gerçek Catedral'in estetiğe ihtiyacı varmı bilemem ama

Avatardaki CADI ya estetik yapılacaksa doktorlara Allah kolaylık versin.:040:

saat 00:54 itibarı ile
                    teorik fiyatlar.

Last edited by Bear_Bull; 16 Mart 2009, 00:53.
                    Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• NUNU
                      HAS AYU
                      • 28 Şubat 2009
                      • 130

kankim, bu sana ozel..

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

Ocak ayından başlayan dolardaki yükselişin tam olarak 38.2 geri alım seviyesinde kapattık .. %50 düzeltme seviyesi 1.65.. 61.8 düzeltmesi ise yaklaşık 1.61 seviyelerine geliyor.. Bunun altına sarkma ihtimali mümkün olsada 1.60 seviyelerinde doların kısa bir sürede olsada (özel durumlar hariç) stabile olacağını düşünmekteyim..

İyimserleştim mi? Hayır.. Fakat hükümet seçime yüksek dolarla girmemek için elinden geleni yapacak düşük dolarla yabancının çıkışına da kolaylık sağlacaktır.. Ne de olsa artık herşeyimizi yabancıya teslim ettik..

Gann gıbı cızmıssın, ama acıları tutmamıs hehehe

ne dıyor bu grafık şimdi bacım ...

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Gann gıbı cızmıssın, ama acıları tutmamıs hehehe

ne dıyor bu grafık şimdi bacım ...

Açılarının tutmasını isteseydim Gan çizgileriyle çizerdim ..Yada elime bir açıölçer alır onla uğraşırdım

Benimkiler çamaşır ipi

Yorum

• NUNU
                            HAS AYU
                            • 28 Şubat 2009
                            • 130

hadi bu da seren'e gitsin. hehehe.

Yorum

• marakes
                              Bağımlı
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 0

sevgili catedral abla topic hayrlı ugurlu olsun..ragbet artıo yavas yavas bu piyasaya da..katkıda bulnup paylaşım yapan herkse yürekten teşekkürler şmdiden
                              Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.

Yorum

• CATEDRAL
                                TATLI CADI
                                • 26 Şubat 2009
                                • 897

marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sevgili catedral abla topic hayrlı ugurlu olsun..ragbet artıo yavas yavas bu piyasaya da..katkıda bulnup paylaşım yapan herkse yürekten teşekkürler şmdiden

Teşekkürler Sevgili Marakes

Buradan genel beklentilerimi ve kalıcı olması gereken öngörülerimi yazacağım.. Yoksa fazla dağılmayalım diye gün içi seans odasından devam ederim..

sevgiler bol kazançlar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information