Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Öncelikle bugün 3 defa VOB'da stoploss çalıştırdığınızı okudum.Geçmiş olsun.Tavhl'da hayırlı olsun.
Eğer sizin için zor olamayacaksa bir şey rica edeceğim.
Sizin sisteminde en son tavhl için sat verilmişti.Bende o esnada 3,76'dan elimdekileri boşalttım.Sonra 3,66 ' dan yerine koydum.Sanki bugün bana biraz mal toplanıyormuş gibime geldi.Acaba sizin sistem 'al' sinyali verdi mi?Onu merak ettim..............
Vaktiniz olunca bakabilirseniz çok sevineceğim.
Birde.....Sadece bir şeyler sormakla forumunuza katılıyoruz ama ne yaparsınız,farklı şeyler katacak kadarda tecrübemiz/bilgimiz yok.Kusua bakmayın....
GM ve Citigroup Dow'u terk etti 02.06.2009 08:06:19 Son Güncelleme:02.06.2009 08:06:19 finanstrend.comGM ve Citigroup hisseleri Dow Jones Endeksi'nden çıkarıldı. Bunların yerine Travelers ve Cisco hisseleri dahil edildi.
GM'in iflas korumasına başvurmasının ardından karar geldi. Citigroup'un da Hazine'den 45 milyar dolar destek alması endeksten çıkarılma kararında etkili oldu.
GM'in yerini Cisco'nun almasıyla otomotiv yerini teknolojiye bıraktı.
Sigorta şirketi Travelers, 1998 yılında Citibank ile birleşerek Citigroup'u oluşturmuştu. Bu birleşme, Citigroup'un Travelers hisselerini 2002'de halka arzla satmasıyla sona erdi.
Syn pazer izlemeye aldığımız tkfen hakkındaki düşünceleriniz neler acaba, burdan birazdaha yukarıya gidermi, yoksa elden çıkarmalımıyız, sayenizde bir miktarda olsa nasiplendik ancak karı cebe koyamadan geri getirirlermi, son karar bize ait olmak üzere yukardaki dirençleri neresi acaba ? paylaşırsanız memnun oluruz.
Mümkünse altın/ons ile ilgili yorumlarınızı rica edebilir miyim? Beni ilgilendiren orta hatta daha çok uzun vade. Sizin gibi uzun vade öngörülerinde çok cesur ve tutarlı olan değerli bir yazarın benim için görüşleri çok önemli.
Müsait bir vaktinizde bakabilirseniz çok memnun olurum.
Mümkünse altın/ons ile ilgili yorumlarınızı rica edebilir miyim? Beni ilgilendiren orta hatta daha çok uzun vade. Sizin gibi uzun vade öngörülerinde çok cesur ve tutarlı olan değerli bir yazarın benim için görüşleri çok önemli.
Müsait bir vaktinizde bakabilirseniz çok memnun olurum.
İyi çalışmalar.
uzun orta vade için altının işi bitti....
1000 dolar civarında bir tepe yapılıyor...
Bu fiyatlardan altına yatırım yapılması taraftarı değilim.....
Yorum