Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
9.50 den beri super kanalda dusuyor fdow bizdeki tik yok birde boncuk bulmus gibi gidiyorlar bakalim ne cikacak bu alimlarin altinda IMF mi
bos yere satin al sonra olunca sat.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sabırla beklemeye devam...98 altında karları toplamak üzere.....
bol kazançlar......
sn mordak 3.45 ten beri super kanal var hepsini yakaladinmi 99.35 ten beri yani.umarim oyledir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sn mordak 3.45 ten beri super kanal var hepsini yakaladinmi 99.35 ten beri yani.umarim oyledir.
100 den beri tepesindeyim 3-4 kez kapa-aç yaptım......şuanda dün geceden beri bekliyorum sabırla.....
stop seviyesini 99.05 e çektim....en kötü az karla kapanır.....fakat stop olsam dahi tekrar kısa için beklemeye geçeceğim.....98 altına geldiğinde stopları 98.45 yaparak devam etmeyi düşünüyorum.....
pozisyon bu sefer biraz ağır oldu.....nasılsa sonunda zarar olmayacak bekleyelim bakalım.....
boyle salak bir borsa hayatimda gormedim madem kendi gucun var hareketini yap kardesim. duruyor fdow -.0.50 ye gidiyor duruyor artiya gidiyor tekrar kaldigi yerden yukseliyor. sonra fdow gene dusuyor bu duruyor sonra fdow geri geliyor kaldigi yerden devam ediyor. sacma otesi bir yer kimse cikip birsey yapmiyor anlamiyorum bu oyunu bozmak icin. herkes koyun olmus. tamam borsa isen cik cikacagin yere.ucuz ucuz hareketler. bunlari kaybettigim icin falan yazmiyorum. sadece acayip biryer oldugunu soylemek icin.
hedefonline forex yarismasi birinci gidenin rakami 29,313,600.00
inanilmaz daha 15 gun oldu hemde.
bu kisi 1 dklik hem robot kullaniyor hem scalping yapiyor yarismada izin veriliyor ama gercekten yapsan hesabini kaparlar hemen.
listeyi inceleyin cok ilginc. scalping yapmayan ilk bese girememis bile.
cogunlukla eur/gbp kullnamislar ilginc.
yurtdisinda 10bin ile ayda 100.000 yapan gordum ama bunlar abartmis hic uluslararasi forex sampiyonuda yok hepsi rus. burada neden burda kalmislar bugune kadar hayret.
birde oneri bu hukumet bu arkadaslari istihdam edip 1 milyon dolar versin hepsi ayda 120 milyon yaparlar borclar odenir.ihracata ne gerek var. 222
vobdaki bu sacma ve asiri degerlenmenin acisi fena cikar yazmadi demeyin.artik 500 puanlik uzun barlarmi yaparlar ne yaparlar en sonunda nasilsa salaklik,ucuz oyunlar milleti kerizlemeyi cok iyi biliyor arkadaslar.
sadece onlar kazansin.
Yorum