Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • NUNU
    HAS AYU
    • 28 Şubat 2009
    • 130

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heheheh, sevdim bu esprini, sistem çalışacak ben açıklarım dayanamam, her kes uygularsa yine çalışmaz, yeniden sistem ararız,

Çalışan sistem çalışır , herkes aynısını uygulasa ne olur.

700 milyon keriz var bende dahil piyasalarda, herkes te burayı okumuyor herhalde...

Bak pırlanta hazır...

Onun arabayı değiştiremezdim, çünkü sistemi çalışmıyor....
    hehehe, ben boyle blofleri yer miyim sevgili teo?.
    Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hehehe, ben boyle blofleri yer miyim sevgili teo?.

EuroUsd 1.3229 a alış yazarım ve ben uyumaya giderim,Siz bekleyin belki düşer...

İyi geceler...

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

sn nunu nun neden bu kadar emin oldugunu anliyorum kendisi buyuk resme bakiyor ve buyuk resimde orta boy resimde dahi eur/usd satisa gelmis durumda. evet diger taraftan ayni usd/chf gibi tabi tersine bir band hareketide yapiyor ama dusen buyuk bandda. iste periyotlar arasi kafama takilan soru bu. her periodda olay farkli gozukuyor ama oyle bir yer varki buna zamansiz bir zaman diyorum orada her sey net. iste bu nirvana olmali. hatirlarsaniz ustadin gostermesi ile forex ile ilgilenmeye baslayinca bir analiz yapip mart basinda artik dusen eur/usd trendinin bitmekte oldugunuz yazmistim sonra yukselmeye basladi(tonla para kacirdik) iste o trend 6 nisanda bitmis bence.bir aksilik olmaz ise yolu yarilamis bile satis gidiyor buyuk resimde orta boydada boyle oluyor. tabi genelede bir band hareketi trendde olsa zamanin periodtlarinda bir cycle olmak zorunda yani rezonans bir titresim alcak ve dusuk noktalari olan. buyuk cycle a yakindan bakilinca yani period dusurulunce aslinda lineer yada logiartmik gorulen yerde bile cycle oldugu gorulur. iste dusundugum sistemin teorisi.buna universal trading system demek simdi aklima geldi. UTS. cok iddiali oldu 5 dk hatta 1 dakikaya bakip ani islem yapan yerlerden nereye geldik. ustad gibi bir iteklerse daha kolay oluyor. ama dedigim gibi sadece kafamdaki teori. boyle yazinca daha iyi dusunuyorum.keske konusabilseydik.
        aradigim cevaplar ne zaman, hangi yone, optimum tepe, optimum dip.
        bu ilk iki soru sacma degil ben oyle dogru zamanlarda aldik ki ama ters yone. birde bunlar buyuk dususlerdi yada cikislardi eskiden. bu dort sorunun cevaibini bulan artik ne yapar bilemiyorum.
        Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
          Bağımlı
          • 26 Şubat 2009
          • 836

bu yukarida yazdiklarin herkesin tum cozdugu cozmedigi sorulari yada cevaplari kapsiyor. ornegin ustadin 5 dk da oynamayin astari yuzunden pahali birsey demesi yada dusuk periodda 200 buyuk periodda 1000 puan kazanilmasinin sebebide bu cunku eger trend olusmamissa geri ileri ( eger trend var ise cyclar daha acik yada yaygin oluyor uzay zaman egrisinde ama ying yang gibi her zaman trendin yada yigilmanin tersine seyler onu zamanla bozar bu bozum yada trendin yavaslamasina yada alt bandlara gidip gelmesine neden oluyor yada yok oluyor) hareketler yada cycle lar elinizdeki yaz ucuza yada az karla satmaniza neden oluyor gun sonunda yuzlerce isleme yapip parayi py ye degilse bile araci kuruma kaptiriyoruz. zaten biliyoruz bunlari ne yaziyorsun diyenleri duyuyor gibiyim.
          Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
          Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Eflatun
            Yeni üye
            • 27 Mart 2009
            • 11

Arkadaşlar Merhaba. Hayırlı kazançlar olsun.
            Baştan sona okudum. Sevgili Teo nun bilgileri çok iyi. Çok teşekkür ederim.
            Tabi henüz tam olarak uygulayamadım.Deneme yapınca sorularım gelebilir.
            Çok teşekkürler.

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sn nunu nun neden bu kadar emin oldugunu anliyorum kendisi buyuk resme bakiyor ve buyuk resimde orta boy resimde dahi eur/usd satisa gelmis durumda. evet diger taraftan ayni usd/chf gibi tabi tersine bir band hareketide yapiyor ama dusen buyuk bandda. iste periyotlar arasi kafama takilan soru bu. her periodda olay farkli gozukuyor ama oyle bir yer varki buna zamansiz bir zaman diyorum orada her sey net. iste bu nirvana olmali. hatirlarsaniz ustadin gostermesi ile forex ile ilgilenmeye baslayinca bir analiz yapip mart basinda artik dusen eur/usd trendinin bitmekte oldugunuz yazmistim sonra yukselmeye basladi(tonla para kacirdik) iste o trend 6 nisanda bitmis bence.bir aksilik olmaz ise yolu yarilamis bile satis gidiyor buyuk resimde orta boydada boyle oluyor. tabi genelede bir band hareketi trendde olsa zamanin periodtlarinda bir cycle olmak zorunda yani rezonans bir titresim alcak ve dusuk noktalari olan. buyuk cycle a yakindan bakilinca yani period dusurulunce aslinda lineer yada logiartmik gorulen yerde bile cycle oldugu gorulur. iste dusundugum sistemin teorisi.buna universal trading system demek simdi aklima geldi. UTS. cok iddiali oldu 5 dk hatta 1 dakikaya bakip ani islem yapan yerlerden nereye geldik. ustad gibi bir iteklerse daha kolay oluyor. ama dedigim gibi sadece kafamdaki teori. boyle yazinca daha iyi dusunuyorum.keske konusabilseydik.
              aradigim cevaplar ne zaman, hangi yone, optimum tepe, optimum dip.
              bu ilk iki soru sacma degil ben oyle dogru zamanlarda aldik ki ama ters yone. birde bunlar buyuk dususlerdi yada cikislardi eskiden. bu dort sorunun cevaibini bulan artik ne yapar bilemiyorum.

Periyod konusu aslında farketmez, 30 dak az kullanmamalısınız.Bunun nedenı 30 dak altını dogru gostermemesınden degıl,sadece cok serı ıslemler olmasındandır.

Sonucta tum perıyodlar hareketı dogru gosterır.

Uzun vade cok kazanır, cok gerı verır, bunun optımumu aslında yok.

Bu soyle bır sey

sayımız 10 olsun

5 dakıkalık

1+3 = 4 der ve yukarıg dıyoruz der.

30 dakıkalık 1+5 der yukarı gıdıyoruz der

ama gunluk 9 soyler ve asgı gıdıyor der.

Sonucta bunların hepsının dogru soyledıgı bır an vardır.Bunu da Sayın Hexen uyguluyordu,Hepsı aynı seyı dedıgınden dıye.

Mesela EurUSd bende dıpten al verdı, sabah karsı sata dondu.

SAyın Nunu da hep satdaydı.

Ne oldu, ben aldım, zarar ettım, gerı dondum.

Sayın Nunu zarar etmedı.

Ama madalyonun dıger yuzu var.

Ben alıp kar etseydım, ve yukarı gıtseydı,SAyın Nunu zarar edecektı, ve onun gunlukler artık donduk dıyecektı bellı bır zarardan sonra..

Bence perıyoda kafanızı takmayın.

Gunluk forexde cok dusuk %1 kaldıracla olur.

30 dakıkalıklar % 15 kaldıracla olur.

30 dakıka kullanın derım ben...

Sevgıler...

Yorum

• bgungor68
                ....................
                • 06 Aralık 2007
                • 809

çok hızlı isen max 15 dakkata pozda durucam derseniz. 5 dk. periyodu seçin.. Forex için bu dediklerim ama en sağlıklısı kesinlikle 30 dak..

Yorum

• NUNU
                  HAS AYU
                  • 28 Şubat 2009
                  • 130

sn.dantes dogru soyler. sistem falan isin sakasi. buyuk resimdeki trendi yakalamaya calisiyorum sadece. bu biraz da picasso'nun resimlerini anlamaya benziyor. mesela usd/yen'in asagi dogru egime basladigini dusunuyorum.

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

3 gunluk USDCHF long macerası bitmistir.Trend donus sınyalı vermıstır.

Bu kar realızasyonu olabılır, tumuyle trend doner, bunu bılemeyız.

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

Aynı goruntu EurUsd de vardır, Dusus trendı su an bıtmıstır, Tepkı olabılır, Yenı trend olabılır.EurUsd de artık shortlar kapanmalıdır..

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

UsdChf den 1.1471 den shortladım, yolumuz uzun,

Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.

Özellikle Nunu Hanım efendiye...

Yorum

• NUNU
                          HAS AYU
                          • 28 Şubat 2009
                          • 130

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          UsdChf den 1.1471 den shortladım, yolumuz uzun,

Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.

Özellikle Nunu Hanım efendiye...
                          usdchf-long der..

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

yarismaya sonradan katildim 1.1425 te stop olmak uzere 1.1535 hedefli long

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              yarismaya sonradan katildim 1.1425 te stop olmak uzere 1.1535 hedefli long

ama siz hile yapıyorsunuz, sonradan katııldınız, üstelik yeniden longa döndü, ne hikmetse bırakmıyorlar bu pariteyi

Yorum

• bgungor68
                                ....................
                                • 06 Aralık 2007
                                • 809

USDCHF te short, Eurusd de longa devam ediyorum..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information