yukardaki sistemin kodlarına girip baktım. sadece grafike yorum için 4 sayfa açıklama yazmış.. Amma karışık ha.. Adamlar nelerlen ugrasıyorlar..
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ilk sorum fdi bir indikator degilmidir. ikinci sorum fdi trendi gosteriyorsa ust banda degince satmak tehlikeli degilmidir. reject edilmesi yada trendi bitmesi beklenmesi gerekmez mi yani bunlara nasil karar veriyorsun dostum.birde trend R denen sey hakkinda bilgi ve link verirsen cok iyi olur. sevgiler.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereurusd de gonderdigim grafikte 1,3555 te üst banta değip sata girdiydi.ne guzelde aşağıya dogru salınıyor gelin gibin nazlı nazlı
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
1.cevap : fdi : fractional dimension bir çeşit indicator diyebliriz. ama içeriğini biliyoruz. 2.Cevap : Ust banda değidiginde diğer barı bekledim. MP de onaylasaydı long a devam edicektim. ama Unfair High oldu onaylanmadı o zaman short olduk FDI Trendi onayladı..TrendR : TrendLinearReg :Linear Regresyna gore bar cubukları koyuyor.. Çok etkili bir gösterge Tepe ve dipleri yakalamada yardımcı olabliyor..Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk sorum fdi bir indikator degilmidir. ikinci sorum fdi trendi gosteriyorsa ust banda degince satmak tehlikeli degilmidir. reject edilmesi yada trendi bitmesi beklenmesi gerekmez mi yani bunlara nasil karar veriyorsun dostum.birde trend R denen sey hakkinda bilgi ve link verirsen cok iyi olur. sevgiler.
Yorum
-
tüm pozisyonlar kapatılmıştır.........biraz flat kalarak izleyelim bakalım.....mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster--usd-jpy--
şimdilik flat devam.
--eur-usd--
1.3620 stop olmak üzere 1/8 kısa pozisyon.... 560 üzeri 1/4 ve 580 üzeri 1/2.........
bol kazançlı bir hafta dilerim........
bol kazançlar......
Yorum
-
1.cevap : fdi : fractional dimension bir çeşit indicator diyebliriz. ama içeriğini biliyoruz. 2.Cevap : Ust banda değidiginde diğer barı bekledim. MP de onaylasaydı long a devam edicektim. ama Unfair High oldu onaylanmadı o zaman short olduk FDI Trendi onayladı..TrendR : TrendLinearReg :Linear Regresyna gore bar cubukları koyuyor.. Çok etkili bir gösterge Tepe ve dipleri yakalamada yardımcı olabliyor..Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk sorum fdi bir indikator degilmidir. ikinci sorum fdi trendi gosteriyorsa ust banda degince satmak tehlikeli degilmidir. reject edilmesi yada trendi bitmesi beklenmesi gerekmez mi yani bunlara nasil karar veriyorsun dostum.birde trend R denen sey hakkinda bilgi ve link verirsen cok iyi olur. sevgiler.
Yorum
-
yesss, it can.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEurUsd dususe devam edecek gbı duruyor...
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
---usd-jpy---
sistem sat der.....(kısa pozisyon)
101,70 seviyeleri level up 1. bölgesi.......
ilk parti için ne olur olmaz diyerek 101,40 stop olmak üzere 1/6 kısa pozisyon ile başlayalım.......
2. parti için stop seviyesinin üzerini beklerim yada bu şekilde devam.....
bol kazançlar.......
Yorum
-
SAyın Nunu, Sisteminizi ne zaman açacaksınız..NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergbp/usd de satta.
Yorum
-
mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster---usd-jpy---
sistem sat der.....(kısa pozisyon)
101,70 seviyeleri level up 1. bölgesi.......
ilk parti için ne olur olmaz diyerek 101,40 stop olmak üzere 1/6 kısa pozisyon ile başlayalım.......
2. parti için stop seviyesinin üzerini beklerim yada bu şekilde devam.....
bol kazançlar.......
eurusd sat da
usd jpy sat da...
olursa
EurJpy kaymaklı lokum olur.
Yorum
-
dur hele, bir test edelim, bakalim neymis,nasil birseymis.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSAyın Nunu, Sisteminizi ne zaman açacaksınız..
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Size zahmet olmasın, hele siz bir açın, Biz Sayın Güngör,Lafola, hep beraber test ederiz.NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdur hele, bir test edelim, bakalim neymis,nasil birseymis.
.
Yorum

Yorum