Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dantes
    Bağımlı
    • 26 Şubat 2009
    • 836

vob30 open price 33000
    Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• ardasu
      Aktif
      • 27 Mart 2009
      • 90

sn.dantes bendeki 30 dakikalık barda açılış 33500 gözüküyor.

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sn.dantes bendeki 30 dakikalık barda açılış 33500 gözüküyor.
        yanlis gercek acilis gunlukten geliyor digerleri yanlis gosterir.ikaz ettik ama gecikmeli veri gercek veri farki. nasil oluyor bilmiyorum ama vob iki veri yayinliyormus. sacmalik iste. yada sankonun terminaline bakin gunluk ve o ayni isterseniz ilk islem goren fiatada bakin hepsi 33bin.
        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• mordak
          Yasaklı
          • 26 Şubat 2009
          • 191

--usd-jpy--

tüm uzun pozisyonlar kapatılmıştır....flat olarak beklemeye geçildi...

--eur-usd--

belirttiğim seviyelere geldiği için yavaş yavaş kısa pozisyon açılıyor...stop seviyesi 1.3350...

bol kazançlar....

Yorum

• mordak
            Yasaklı
            • 26 Şubat 2009
            • 191

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            --usd-jpy--

98.10 stop olmak üzere uzun...(son durum uzun)....

--eur-usd--

kısa için 1.3300 üzeri bekleme ile stop 1.3346 olmak üzere kısa..(son durum flat)...

bol kazançlar.......
            --usd-jpy--

tüm uzun pozisyonlar kapatılmıştır....flat olarak beklemeye geçildi...

--eur-usd--

belirttiğim seviyelere geldiği için yavaş yavaş kısa pozisyon açılıyor...stop seviyesi 1.3350...

bol kazançlar....

--eur-usd--

az bir zararla stop olunmuştur.....flat olarak beklemeye devam....

sağolsun usd-jpy zararları fazlasıyla karşıladı.....

haftaya kadar başka işlem yok.....

herkese iyi tatiller.....

Yorum

• Dantes
              Bağımlı
              • 26 Şubat 2009
              • 836

sn mordak islem yapma tarzinizi cok begeniyorum cok cool.
              tebrik ederim.israrsiz, ongorulu, serin kanli.
              cok daha basarili olacaginiza gonulden inaniyorum.

Yorum

• mordak
                Yasaklı
                • 26 Şubat 2009
                • 191

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn mordak islem yapma tarzinizi cok begeniyorum cok cool.
                tebrik ederim.israrsiz, ongorulu, serin kanli.
                cok daha basarili olacaginiza gonulden inaniyorum.
                çok teşekkürler sayın dantes....

bu işlem yapma tarzı ve stratejiyi sevgili abim halojen sayesinde öğrenebildim(daha önceleri çok panik ataktım).....olay kazanmak değil önemli olan öngörebildiğin harekete katılmak(ve kazanmak,sistem dahilinde).....
                bunun için tabiki çok çalışmak,sistemli olmak,sisteme uymak ve en önemlisi sabır gerekli....
                bu anlamda sevgili abime tekrar saygılarımı sunar,teşekkür ederim......

iyi dilekleriniz için tekrar sağolun...umarım hepimiz her daim başarılı oluruz........

bol kazançlar...

Yorum

• halojen
                  Fibo Trader
                  • 20 Mart 2009
                  • 0

çok teşekkürler sayın dantes....

bu işlem yapma tarzı ve stratejiyi sevgili abim halojen sayesinde öğrenebildim(daha önceleri çok panik ataktım).....olay kazanmak değil önemli olan öngörebildiğin harekete katılmak(ve kazanmak,sistem dahilinde).....
                  bunun için tabiki çok çalışmak,sistemli olmak,sisteme uymak ve en önemlisi sabır gerekli....
                  bu anlamda sevgili abime tekrar saygılarımı sunar,teşekkür ederim......

iyi dilekleriniz için tekrar sağolun...umarım hepimiz her daim başarılı oluruz........

bol kazançlar...
                  öğrenmek de belirli bir yetenek ve altyapı ister sevgili mordak... potansiyelini açığa vurduğunu gördükçe mutlu oluyorum... işlemlerini keyifle ve takdirle takip ediyorum..

kolay gelsin
                  piyasalar tekerrürden ibarettir..

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

gBPuSD 1.4791 den short...

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

Gold taze long 901.27 den

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

bende bir deneme yapayim sanal tabi eur/chf 1.5255 ten short oldum.

veriler ve zamanlari herseyi alt ust ediyor insani korkutuyor. bazen hic geri bile gelmiyor trend degisiyor birden.
                        Last edited by Dantes; 03 Nisan 2009, 15:44.

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Bugun resmen ters sinyal çalıştırdılar forexde...Trend olmadan bu kadar uyumsuz giden piyasa ilk defa gördüm,

Tüm sat verenler yukarı, al verenler aşağı yaptı.Cuma gününe mahsus herhalde...

Inanılmaz derecede sahtekarlar..

Yorum

• lafola
                            Tecrübeli
                            • 01 Mart 2009
                            • 191

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bugun resmen ters sinyal çalıştırdılar forexde...Trend olmadan bu kadar uyumsuz giden piyasa ilk defa gördüm,

TGUS u yanıltmak için yapmışlardır..Su uyur Tgus u alt etmek isteyenler uyumaz diye bir söz vardır Chicago borsalarında..
                            kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
                            titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
                            perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
                            titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              TGUS u yanıltmak için yapmışlardır..Su uyur Tgus u alt etmek isteyenler uyumaz diye bir söz vardır Chicago borsalarında..

Kaldıracı yüksek olan düşünsün kalsın 900.21 maliyetli Gold Longlarım Pazartesine...

Yorum

• mordak
                                Yasaklı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 191

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sayın teo benim sistemlerde bir sorun yok...yani düzdeler....dün sadece eur-usd direnç-destek seviye ayarlamasında ani atlama yaptı....tek hatalı sinyal oldu oda 50 pipslik bir aralık...(tabiki az değill).......

tabi dediklerim sadece usd-jpy,eur-usd ve eur-jpy için geçerli...diğer durumlardan haberim yok.....

bu arada bugün azda olsa vadeli endekste kısa pozisyon açtım....

34700 stop olmak üzere haftaya devam etmeyi düşünüyorum......

biraz foreks biraz vadeli olsun artık.....elbet pes edecekleri yerler olacak....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information