GBPUSD yatay gibin 1,4900 ust banta,1,3651 alt bantta..1,4270 kritik seviye. Ustu long,altı short...
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sonunda GAPi doldurduk su ile degil tabi bu gap vob gapiBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
ustad bazi platformlarda bazi pariteler yok ne kadar gelismis olursa olsun.
mesela eur/cad paritemde ve bazi buyuk firmlarda yok neden anlamadim bi suru abuk sabuk parite var. bu yok.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereurusd 3295 e poz yazdım. ve gelmedi. 3296 kadar gelip bana ceeee dedi ve zıplayıp gitti.. olacak şey değil..
cok guzel bir nokta harika bulmussun bence manuel yapsa idin cok pariteye bakmaktan kacirmissindir galiba. bulman onemli idi tebrikler.
yine bulursun. bu kadar milimetrik nasil bulunur hesaplami yoksa bir dakikalik grafiklemi.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
sn.teo yeni sisteminiz hayırlı olsun.Fakat hızı kesilmiş.Tgus sitemine devam edebilir miyiz?Çünkü tamamlanmamış gözüküyor.
Bir de size çok teşekkür etmek istiyorum.Şu piyasada siz bilgisini karşılıksız paylaşan ender insanlardan birisiniz.Sizin sayenizde çok şeyler öğrendim.
sevgiler,saygılar.
Yorum
-
ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.teo yeni sisteminiz hayırlı olsun.Fakat hızı kesilmiş.Tgus sitemine devam edebilir miyiz?Çünkü tamamlanmamış gözüküyor.
Bir de size çok teşekkür etmek istiyorum.Şu piyasada siz bilgisini karşılıksız paylaşan ender insanlardan birisiniz.Sizin sayenizde çok şeyler öğrendim.
sevgiler,saygılar.
mevcut tgusu forex de yasadıgım eksıklere gore update ettım, yakında acıklayacagım...
Hosgeldınız...
Yorum
-
mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte volatile piyasa böyle olur....

teşekkürlerimi sunarım foreks py lerine...

bu arada sadece test için aman yanlış anlaşılmasın...:040::040:
Yorum
-
vob30 open price 31850Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
Yorum