merhaba gungor hic yazmiyorsun sana bir mail atmistim gordunmu. birde mesaj atiyorum buradan. ikisinide bak.
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
kahrolma firsat gelir long oldugumuz yer yanlis idi geceyarisina kadar dusus trendi yada bandi devam etti zaten.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPariteler o kadar dalmışımki başımı kaldıramıyorum. Dun EURGBP longladım 9270 den. 9250 stop oldum. birde şimdi bak.. kahrolmak işten değilBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
ustad daha iyi bilir ama bazi akilli sistemler var su parite su kosula uydu bak diye uyariyor cok sey okuyorum birinde gormustum alert tarzi yanibgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlmadık paritelerde , olmadık karlar ortaya çıkıyor Sn.Dantes. Bu kadar pariteyi kolay takip için bir yontem olmalı.. Çok hızlı ve net bir takip lazımBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
yapmis iste tam develop olduktan sonra ÇAN olusmus ondan sonra hareket yapmis bulmussun. mp nin de ters yani bu yavas yani al-sat icin degilde piyasayi tanimlamak icin yapilmis al-satta gec kaliyor yada cok once girmek lazim bu boyle deyip oradada yikim olur psikolojik dayanma imkansiz gibi.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
Yorum