Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mordak
    Yasaklı
    • 26 Şubat 2009
    • 191

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eur-usd için halen level up yaptıklarını düşünüyorum....sanırım 2, level up olayı oluyor.....yani tepki sonrası 1,3400 altları görülebilir.....

üst sınır olarak 1,3700-1,3750 seviyelerini son part için uygun düşünüyorum....
    alt sınırda ise 1,3640-1,3690 bulunuyor....

tabiki üst sınırların geçilmesi ile tüm senaryo aynen çöpe gider.....

bol kazançlar....
    ---eur-usd---son durum

sarı bölge level up bölgesi......bakalım senaryo nasıl gelişecek...

---eur-usd---son-durum

Yorum

• mordak
      Yasaklı
      • 26 Şubat 2009
      • 191

--eur-usd--5dk--1dk

kaçan balık her zaman büyük oluyor...:040::040:

Yorum

• bgungor68
        ....................
        • 06 Aralık 2007
        • 809

SnTeo.1,3515 den longlar dunden 1,3555 den verip ust bandan shorttayım..

Yorum

• Dantes
          Bağımlı
          • 26 Şubat 2009
          • 836

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bana sorarsan ayin basinda agustostan beri gelen dusus trendini kiracak diye yazmistim analiz ve gelismelere bakarak. ...ve kirdi simdi asiri alimda ama zayifliyor yani eylul ve ozellikle araliktaki gibi guclu olmayacak eylue benzeyen bir hareket olmus olacak gibi gozukyor ama teknik analiz boyle bir parite dunyadaki olaylara sıkı bagli aniden degisebilir hersey.sunuda ekleyebilirim hep band konusyoruz ya 1.25 alt bandi cok saglam gozukuyor. aylik bu hareket yillk yada 6 aylik gorunumu asagi gorunumu henuz bozamamis gozukuyor bu cikisa ragmen. bence onumuzdeki en az 1-2 ay 1.35 ila 1.25 arasinda kalir ama sonra bir yone kirilmasi gerecek. en az 10 tesekkurluk bir yorum oldu sn. stockbrokerin dedigi gibi yatirim tavsiyesi degildir. sadece kisisel tatmin. ben uzman degilim.
          kacirmadik ki yazmistim 2 gun once 1.35xx gecemedi. gungor dostum hatirlar.
          Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
          Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
          Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• unlimitted
            Yeni üye
            • 27 Şubat 2009
            • 8

herkese selamlar...tanıdık isimler görmek güzel...
            kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar, "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

Yorum

• mordak
              Yasaklı
              • 26 Şubat 2009
              • 191

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              SnTeo.1,3515 den longlar dunden 1,3555 den verip ust bandan shorttayım..
              Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              kacirmadik ki yazmistim 2 gun once 1.35xx gecemedi. gungor dostum hatirlar.
              tebrikler.....:081:

fakat ben geç kaldım ve kaçırdım.....:040::040: ortadanda girmek istemedim.....sağlık olsun...

fırsatlar bitmez...

bol kazançlar...

Yorum

• Dantes
                Bağımlı
                • 26 Şubat 2009
                • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı
                Haklı cıktın dantes GbpChf ust bandı reject etmedı, gerı cekılme ıle yon yukarı dondu..

EurChf de aynı durum olmustu, sımdı alt bandda olmasını fırsat bılıp bunda longladım...

Stopladım...
                bende bu arada gbp/jpy baktim ondada cok benzer bir durum vardi hemde ayni yonde 15 dk da reject etti ama 30 dk degil.bir bakip yorumlarmisin ustad.
                Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
                  Bağımlı
                  • 26 Şubat 2009
                  • 836

tebrikler.....:081:

fakat ben geç kaldım ve kaçırdım.....:040::040: ortadanda girmek istemedim.....sağlık olsun...

fırsatlar bitmez...

bol kazançlar...

onemli degil bende senin gibi genel resim stratejileri olusturuyorum teknik olarak yoksa gercek para kazanmadim.

Yorum

• bgungor68
                    ....................
                    • 06 Aralık 2007
                    • 809

EURUSD short kapanablirmi? gerci alt bandakı hareket reject edilmedi ama. Elim gidiyor Cover yapmaya.. dayanamıyorum

Yorum

• bgungor68
                      ....................
                      • 06 Aralık 2007
                      • 809

GBP/JPY.. longladım ..banta gireblir..139.50.. en az 100 pip isterem burdan.

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

eur/usd de shortlari kapatma vaktim geldi sanal olarak tabi. 1.3585 ten acmistim dusunun parayi pehh be.

Yorum

• Eflatun
                          Yeni üye
                          • 27 Mart 2009
                          • 11

Forekx de 1Nisan da yarışma var. Bakalım neler yapabileceğiz.

Yorum

• mmo
                            Katılımcı
                            • 28 Haziran 2007
                            • 47

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            GBP/JPY.. longladım ..banta gireblir..139.50.. en az 100 pip isterem burdan.

güzel tespit tebrikler

Yorum

• özdenil
                              Yeni üye
                              • 27 Mart 2009
                              • 4

Sn. Teo burada yazdığınızı yeni öğrendim. Yeni forumunuzda başarılar dilerim. Bu arada umarım kendinizi bir nebze de olsa toparlamışşınızdır. Bu vesileyle tekrar başsağlığı dilerim.

Yorum

• mmo
                                Katılımcı
                                • 28 Haziran 2007
                                • 47

usdcad çok şık gözüküyor yorumunuz nedir arkadaşlar,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information